Άριελ Κωνσταντινίδη: «Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα» – Η ερώτηση που δέχεται συχνά από τα παιδιά της

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το ξεκίνημά της στην υποκριτική δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τις συνεργασίες που ακολούθησαν, την μητρότητα και τον χωρισμό της. 

«Θα είχα μία πιο ομαλή πορεία καλλιτεχνική γιατί αυτή η ταμπέλα δεν με ωφέλησε. Δεν έχω αλλάξει πάρα πολύ εμφανισιακά και αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν στα σοβαρά», είπε για τους πρώτους της νεανικούς ρόλους στο θέατρο δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για τις συνεργασίες της, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ξανά δουλειά. Στο παρελθόν θεωρούσα πως η αξία μου και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια, και αυτό δεν το άντεχα. Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στα παιδιά της αλλά και στο πώς βλέπει τον πρώην σύζυγό της ως πατέρα.

«Πολλές φορές τα παιδιά μου με είχαν ρωτήσει: αγαπάς τον μπαμπά; και για καιρό αισθανόμουν λίγο κάπως έτσι και έλεγα: “Αφού είναι ο μπαμπάς σας, φυσικά τον αγαπάω”. Τώρα έχω φτάσει σε άλλο σημείο… Ναι βεβαίως τον αγαπάω.

Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα. Είμαι πιο σίγουρη σε αυτό που θα πω γιατί έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Από την στιγμή που έχεις αγαπήσει κάποιον αυτό δεν χάνεται ποτέ. Υπάρχει όμως οι σκιές, τα εμπόδια, οι εγωισμοί και επίσης το να μην ταιριάζεις με τον άλλον για να κάνεις παρέα», ανέφερε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Read More

And More