Άρης Καβατζίκης για τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη: «Τώρα που το λέω τρέμω, ήταν ένα βάσανο»

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο The Break μιλώντας για την πορεία του στον έντυπο Τύπο τη χρυσή εποχή του Life Style αλλά και τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια είχε στραφεί εναντίον του περιοδικού στο οποίο επικεφαλής ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Άρης Καβατζίκης συνεργάστηκαν μαζί τηλεοπτικά στον Alpha: «Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι εγώ δεν δούλεψα με την Ελένη τις ωραίες χρονιές της Ελένης, έζησα και δύο χρονιές όπου υπήρξαν οι αλλαγές στην προσωπική της ζωή», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο αλλά και τη δικαστική διαμάχη με την παρουσιάστρια: «Είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό, δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες “θα ήθελες να το βγάλεις;” θα έλεγα πως “ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω”.

Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο περιοδικό Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό», παραδέχτηκε ο Άρης Καβατζίκης.

«Τώρα που το λέω τρέμω, πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί;» σχολίασε για τη δικαστική διαμάχη με την παρουσιάστρια.

Μερικά χρόνια αργότερα, οι δυο τους βρίσκονται και πάλι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αφού ο Άρης Καβατζίκης συνεργάζεται με τη Δανάη Μπάρκα στο Mega, ενώ ακολουθεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Την πρώτη σεζόν δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα στους διαδρόμους, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο κατεβάζει το γυαλί και λέει: “Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά, εδώ και τόσα χρόνια”», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Read More

And More