Άρης Πορτοσάλτε για Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν ξέρω, αν στην ποιότητα που έχει, ταιριάζει τέτοια απάντηση»

Την ατάκα-απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο, κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, σχολίασε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης σε ό,τι έχει κάνει. Ενοχλήθηκε ο άνθρωπος, το νιώθω. Δεν ξέρω εάν στην ποιότητα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης του ταίριαζε τέτοιου τύπου απάντηση» ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτή είναι η μικρή μου ένσταση. Όχι στην ουσία. Το μήνυμα πέρασε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους ανθρώπους που υπερασπίζεται τον εαυτό του και καλά κάνει. Και τους ανθρώπους που έχουν ίδιους προβληματισμούς και τους ανθρώπους που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Αλλά δεν ξέρω αν ταίριαζε στην ποιότητα του. Αυτό. Τίποτα άλλο» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στον αέρα της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του τελικού της Eurovision: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Read More

And More