Άρης Σοϊλέδης – Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είδε στο φλιτζάνι το μέλλον του με τη Μαρία Αντωνά

Τα πρώτα του εικοσιτετράωρα στον Survivor διανύει ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος ανήκει στους τρείς νέους παίκτες που εισέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου στο ριάλιτι επιβίωσης,

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με τη Μαρία Αντωνά η οποία μετρά τέσσερα χρόνια.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα σε ένα αστειάκι που έστησε με τους συμπαίκτες της, ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πώς προτιμά να πίνει τον καφέ του, προκειμένου να του σερβίρει. Η πλάκα ωστόσο συνεχίστηκε όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «διάβασε» το… αόρατο φλιτζάνι του Άρη Σοϊλέδη.

«Βλέπω και μια όμορφη μελαχρινή. Πολύ περήφανη είναι για σένα και σε περιμένει να βγεις και να προχωρήσετε. Σαράντα τέσσερα χρόνια δείχνει εδώ για την κοινή πορεία της ζωής σας. Θα κάνετε τρία παιδιά. Δυο γιους και μια κόρη» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε αργότερα μιλώντας στην κάμερα: «Είδα την Μαρία του, μια όμορφη κοπέλα, είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και πολύ χαρούμενοι, θα κάνουν και οικογένεια».

Δες επίσης: Άρης Σοϊλέδης – Survivor: Όταν ο ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του Μαρία Αντωνά

 

Read More

And More