Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Θα απέφευγα να σχολιάζω την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα αν ήμουν σε πάνελ»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργους, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα περιστατικά που έχουμε δει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα της πατρότητας.

«Αν ήμουν σε κάποια εκπομπή και έπρεπε να σχολιάσω τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα, θα το απέφευγα λόγω του προσωπικού που υπήρχε», είπε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. 

«Πιστεύω ότι η δημοσιότητα δεν έχει σχέση με τον γάμο, κυρίως τα πρόσωπα έχουν την ευθύνη. Αν ο άνθρωπος σου είναι διατεθειμένος να αφήσει όλο αυτό απ΄ έξω τότε πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει μια σχέση. Είναι τα άτομα που κάνουν τις καταστάσεις, δηλαδή αν βρεθώ σε κάποια φάση που με την κοπέλα θα θέλω να προχωρήσω, θα το έκανα δεν είμαι αρνητικός σε τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Όσον αφορά το κομμάτι πατρότητα, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος εξομολογήθηκε: «Μέχρι στιγμής δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της πατρότητας. Στον πρώτο μου γάμο μπορώ να πω ότι το σκέφτηκα αλλά δεν ήμουν και τόσο σίγουρος». 

Read More

And More