Άρτα – Το χρονικό της τραγωδίας: Οι στιγμές πριν ξεχαστεί το βρέφος, η συνάντηση του ζευγαριού και η απόφαση για την κηδεία

Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο στην Άρτα. Ο δικηγόρος του 37χρονου, κ. Δημήτρης Λαμπράκης, μίλησε αποκλειστικά στο T-live για την υπόθεση που πάγωσε το Πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λαμπράκης σημείωσε: «Ο κ. κατηγορούμενος είχε απολογηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα κατά τη σύλληψή του και τα ίδια λόγια είπε στην κα ανακρίτρια. Του χορηγούνται ηρεμιστικά χάπια αλλά και στην γυναίκα του. Είναι ένα ζευγάρι που είναι αγαπημένο, με ένα μωρό έξι μηνών που έβγαζε τα δόντια του. Όσοι έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία ξέρουν ότι δύσκολα κοιμούνται.

Από την άλλη, ήταν και η πίεση που ασκούνταν από τη δουλειά του γιατί ο άνθρωπος ήταν στις βλάβες και έπρεπε να πάει στην Λευκάδα. Η κυρία είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της και αυτό τη φόβισε ώστε να μείνει μακριά από το να οδηγεί.

Έτσι πήρε ο πατέρας το αυτοκίνητο. Στάθηκε, αγόρασε έναν καφέ και εκείνη η στιγμή μπλόκαρε το μυαλό, η μνήμη και η λογική του. Και αντί να πάει στον παιδικό σταθμό, πήγε στη δουλειά του. Το παιδί έφυγε από τη λογική και τη σκέψη του. Έκανε το δρομολόγιο και μόνο όταν η γυναίκα του πήγε να πάρει το παιδί, μόνο τότε ανακάλεσε στη μνήμη του ότι δεν πήγε στον παιδικό σταθμό.

Όταν έμαθε ο πατέρας από τη σύζυγό του ότι το μωρό δεν ήταν στον σταθμό, πήρε το υπηρεσιακό όχημα και πήγε στο σημείο».

Όσον αφορά στη συνάντηση του ζευγαριού, που αποκάλυψε πρώτο το T-live με τη Βικτωρία Δαρράτου, ο δικηγόρος του 37χρονου είπε: «Έγινε παρουσία των ψυχιάτρων και νοσηλευτικού προσωπικού, ήταν πάρα πολύ έντονη, έπεσε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και συνέχισαν να κλαίνε μαζί. Όταν δεν υπάρχει ιδιοτέλεια και πρόθεση σε έγκλημα, αυτός ο θάνατος πρέπει να σε ενώσει και όχι να σε χωρίσει».

«Τα δύο παιδιά αποφάσισαν το μωρό να ενταφιαστεί στην Άρτα ώστε να είναι εύκολη, γρήγορη και συνεχής η επισκεψιμότητα του μνημείου ώστε με αυτόν τον τρόπο να διαχειριστούν καλύτερα το πένθος τους» πρόσθεσε επίσης ο κ. Λαμπράκης.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More