Άση Μπήλιου: Οι on air ευχές στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της – Τι προέβλεψε για το τηλεοπτικό μέλλον της; (βίντεο)

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και από το πρωί έχει ξεκινήσει να δέχεται ευχές από συγγενείς και φίλους, τόσο διαδικτυακούς όσο και κανονικούς. Τα φετινά γενέθλια για την παρουσιάστρια είναι πολύ ξεχωριστα, μιας και μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, φέτος θα βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο

Με αφορμή τη σημερινή ξεχωριστή ημέρα, η Άση Μπήλιου θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου“. Η γνωστή αστρολόγος, αφού της έστειλε τα “χρόνια πολλά”, έκανε μία πρόβλεψη για το τηλεοπτικό μέλλον της ωραίας Ελένης. 

“Η Ελένη έκανε ένα μικρό break και αυτή… Επειδή ασχολείται με την αστρολογία ξέρει σίγουρα τα πολύ βασικά σχετικά με τις προβλέψεις… Νομίζω δεν ήταν τυχαία η επιλογή να κάνει αυτό το break τώρα, γιατί έρχεται αυτός ο κρόνος που είναι στον υδροχόο, οπότε νομίζω ότι η ίδια καταλάβαινε ότι δεν χρειάζεται να είναι στις τηλεοπτικές επάλξεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ξαναείναι. Απλά δεν θεωρώ ότι είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή και νομίζω ότι και εκείνη θεωρεί το ίδιο. Από την επόμενη χρονιά νομίζω θα ακούσουμε διάφορα πράγματα”,ανέφερε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More