Ασημίνα Ιγγλέζου: Αποχώρησε από το Survivor και στόλισε τους συμπαίκτες της

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor. Μιλώντας στην εκπομπή “Love it“, η ξανθιά αθλήτρια εξήγησε γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της στην αποχώρησή της ενώ αποκάλυψε τι την ενοχλούσε σε αυτούς. 

Για την κίνησή της να μην χαιρετήσει τους συμπαίκτες της πριν αποχωρήσει: “Ήταν το πιο αληθινό αυτό που έγινε. Οτιδήποτε άλλο γινόταν θα ήταν στο πλαίσιο μιας τυπικότητας”. 

Για τη Σοφία Μαργαρίτη: “Η Σοφία ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε πάντα κακή διάθεση. Ακόμα και να ήθελες να τη βοηθήσεις στο φαγητό, καθόταν από πάνω σου. Θεωρώ ότι ήθελε να δειχτεί. Συνέχεια χρησιμοποιούσε το ότι είναι μητέρα και έχει έρθει για τα παιδιά της. Και εγώ έχω παιδιά, και εγώ για τα παιδιά μου έχω έρθει. Η Σοφία, όταν βγήκε η Ανθή η πιο αγαπημένη του κοινού, ήταν αγκαλιές και φιλιά. Μόλις άλλαξε το σύστημα που θα ψηφιζόμαστε σταμάτησε αυτό”.

Για τον Γιώργο Ασημακόπουλο: “Εγώ δεν ήμουν ποτέ υποκρίτρια. Έβλεπα ότι υπήρχε μια διπροσωπία από μέρος του. Ένα γλείψιμο όπου χρειαζόταν”.

“Για τη συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλο στον Νίκο Μπάρτζη: “Θεώρησα υποκρισία να βλέπω τον Κώστα να ζητάει συγγνώμη, γιατί δεν ήταν αληθινή συγγνώμη, ήταν υποκρισία. Την είπε στρατηγικά για να μην βλάψει τον εαυτό του. Δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ αν αδειάζω κάποιον, νιώθω πιο δίκαιο να υπερασπιστώ ένα παιδί σαν τον Νίκο και έναν ψεύτη να τον βάλω στη θέση του”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More