Ασημίνα Ουσταλλί: Η πλαστική στη μύτη, η απάντηση στους επικριτές τους και η αποκάλυψη για τη σχέση της

Η Ασημίνα Ουσταλλί παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Η ταλαντούχα σεφ που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο MasterChef, μίλησε για την πλαστική επέμβαση που έκανε, απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι τα παιδιά από τα realities δεν κάνουν καριέρα, αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει να βρεθεί ως σεφ σε τηλεοπτική εκπομπή ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της.

Για την πλαστική επέμβαση στη μύτη: “Έκανα ένα χειρουργείο στη μύτη πρόσφατα, είχα διάφραγμα και ένα σπασμένο κόκαλο και ήθελα πάρα πολύ να το κάνω αλλά επειδή δούλευα συνέχεια δεν είχα χρόνο γιατί χρειάζεται να μείνεις αρκετά μέσα στο σπίτι μέχρι να βγάλεις τα ράμματα, να αναπνέεις κανονικά θέλει πάνω από ένα μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, φαίνονται οι μελανιές”.

Για όσους υποστηρίζουν ότι τα παιδιά από τα παιχνίδια δεν κάνουν καριέρα: “Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε. Ο χώρος μας είναι η κουζίνα και στην κουζίνα πρέπει να παραμείνουμε. Επειδή δεν το δείχνουμε τηλεοπτικά δεν σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει ένα βιογραφικό, ένα όνομα. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί μάγειρες. Φτιάχνεις όνομα μέσα στον μαγειρικό κύκλο”.

Για την σχέση της: “Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μαζί. Είμαστε καλά, είναι μια φυσιολογική σχέση. Ανήκει και εκείνος στο χώρο της εστίασης”.

Read More

And More