Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η αντίδραση της γιαγιάς της σε ερώτηση για τον γάμο της εγγονής της με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια από τις παίκτριες του τελευταίου Survivor που απασχόλησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται για το Survivor all Star, η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη τη συνάντησαν σε μια από τις βόλτες με την γιαγιά της και εκείνη απάντησε στο ενδεχόμενο να τη δούμε και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Όλοι δέχονται και δεν δέχονται προτάσεις. Όλοι λένε ότι έχουν δεχτεί και τελικά δεν έχουν δεχτεί. Εγώ θα το αφήσω λίγο κρυφό γιατί και η ίδια παραγωγή λέει στους παίκτες τι και πως και δεν δέχονται με τα λεφτά… Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Και παίκτες δηλαδή που είναι σίγουρο ότι θα μπουν μπορεί στο τέλος να μην μπούνε. Δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή αλλά σίγουρα είμαι μια παίκτρια που απασχόλησε και νομίζω ότι και η παραγωγή το έχει δει αυτό.

Σίγουρα είναι κάτι που θα σκεφτόμουν, τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα δεν ξέρω αν θα ήθελαν να το ξανακάνω γιατί τους έλειψα πολύ αλλά εμένα μου λείπει πολύ σαν εμπειρία. Ένιωθα σαν το σπίτι μου εκεί… Θα πω ότι ακόμα η κατάσταση είναι μπερδεμένη» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την άλλη, η γιαγιά της ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει η εγγονή της με τον Χρήστο Δάντη και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Όχι όχι, ακόμα δε θέλω να παντρευτεί, ακόμα είναι πολύ νέα. Έχει όλη τη ζωή μπροστά της» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Read More

And More