Άσπα: Η αδελφή του Mad Clip εξομολογείται – «Ήταν έμπνευση για μένα – Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι τον εκμεταλλεύομαι»

Η νεαρή τραγουδίστρια Άσπα βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Άσπα που «αναγεννήθηκε» καλλιτεχνικά, μέσα από τις «Στάχτες» της μίλησε για την αναπάντεχη επιτυχία του τραγουδιού της και θυμάται στιγμές από τη ζωή της. Τα παιδικά χρόνια με τον αδελφό της Mad Clip, την αγάπη για τη μουσική που της μετέδωσε, το τραγούδι που έγραψαν μαζί και την επιθυμία της να το μοιραστεί με τον κόσμο.

«Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Peter αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Ήθελε από πολύ μικρός να γίνει τραγουδιστής, πάντα έγραφε στίχους. Έχουμε όλα τα στιχάκια του σε ένα κουτί. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι που αγαπάει τόσο πολύ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, γιατί ήταν ο εαυτός του, ήταν πολύ καλός σε αυτό που έκανε, στο είδος του. Είχαμε πάει μαζί πέρσι για να κάνουμε ένα τραγούδι, είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που έγραψε και το δικό του μέρος. Το είχα πει ολοκληρωμένα, υπάρχει αυτό το τραγούδι. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, θα ήθελα κάποια στιγμή να το μοιραστώ με τον κόσμο» ανέφερε αρχικά η Άσπα. 

«Δεν ήταν σκληρός ο Mad Clip. Ο αδερφός μου πέρα από το ότι ήταν καλός καλλιτέχνης, είχε χρυσή καρδιά, ήταν καλός άνθρωπος, ήθελε να τους βοηθήσει όλους. Ήταν ευγνώμων για όλο αυτό που ζούσε, ήταν αυθεντικός. Μου άρεσαν όλα τα τραγούδια του, πήγαινα στα πρώτα live του που δεν ήταν πολύ γνωστός. Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι είχε γλυκόπικρο συναίσθημα, γιατί αυτός ο χώρος της θυμίζει τον αδερφό μου. Έβλεπε το άγχος που περνούσε, το άγχος να τα πας καλά, τα νούμερα, τα views. Έβλεπε την προσπάθειά του να τα καταφέρει και αυτό ίσως την ανησυχεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι τον εκμεταλλεύομαι, δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω τώρα» εξομολογήθηκε για τον Mad Clip.

Read More

And More