Αθηνά Ευμορφιάδη – Survivor: «Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό που είπε ο Γιώργος Κατσαούνης»

Τα λεγόμενα του Γιώργου Κατσαούνη για… στημένο παιχνίδι στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, σχολίασε η Αθηνά Ευμορφιάδη στο Survivor.

«Ο Κατσαούνης αναφέρθηκε σε “στημένο αγώνα”, δεν ξέρω για ποιον… στημένο αγώνα αναφερόταν, εγώ σαν αθλήτρια που το ακούω όμως αυτό με θίγει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Ενώ αργότερα μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους συμπαίκτες της: «Αυτό που είπε ο Γιώργος Κατσαούνης δεν μπορεί να περάσει έτσι, είναι πολύ σοβαρό αυτό που ακούστηκε πριν ότι ο αγώνας ήταν στημένος».

Η Αθηνά Ευμορφιάδη κατέληξε για την ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη: «Απ’ ότι κατάλαβα εγώ και η ομάδα μου, ίσως το είπε με την έννοια ότι το είχαν συζητήσει με την ομάδα του προφανώς ή θέλανε να χάσουν και να βγάλουν κάποιον υποψήφιο ο οποίος ίσως να μην αντέχει άλλο τις συνθήκες στις οποίες ζούμε. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι πάνω εκεί το στήριξε. Δεν υπάρχει κανένας στημένος αγώνας», είπε η παίκτρια του Survivor.

Γιώργος Κατσαούνης – «Εγώ δεν στήνω παιχνίδια»

Ο παίκτης του Survivor σχολίασε για το τελευταίο αγώνισμα: «Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Δες επίσης: Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι full in love! Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Read More

And More