Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί από τη σειρά «Έλα στη θέση μου»;

Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί από τη σειρά «Έλα στη θέση μου»; | tlife.gr

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο TV Έθνος παραχώρησε Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Αλέξη Μίχα για τις εξελίξεις στο «Έλα στη θέση μου» και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν για το «Έλα στη θέση μου». Αρχικά ενώ είχε ακουστεί πως θα επιστρέψεις ως γκεστ, επέστρεψες και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τι ήταν αυτό που σε ώθησε στη συγκεκριμένη απόφαση;

Δεν υπήρξε ποτέ ενδεχόμενο να επιστρέψω στη σειρά ως γκεστ. Από την αρχή είχαμε συμφωνήσει να επιστρέψω κανονικά, αλλά με μικρότερο όγκο γυρισμάτων. Ο ρόλος, άλλωστε, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε γκεστ.

Η σειρά κάνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να πάει ακόμη μία σεζόν;

Ακόμη δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Δεν μπορώ να σου πω κάτι. Σίγουρα το ότι πηγαίνει καλά αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο που αναφέρεις. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμη.

Αν συνεχιστεί, εσύ θέλεις να συνεχίσεις;

Κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, ναι.

Δηλαδή;

Να έχει νόημα το «Έλα στη θέση μου» να συνεχίσει. Έχει να κάνει με το σενάριο, το καστ και άλλους παράγοντες που δεν τους αποφασίζω εγώ, αλλά οι υπεύθυνοι. Αν λοιπόν κρίνω τις συνθήκες θετικές, γιατί όχι;

READ more