Αθηνά Οικονομάκου: Ο γάμος με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η μητρότητα και η δήλωση για τα χρήματα από τα social media

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μιλώντας για τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, την μητρότητα αλλά και τη φιλία και τη συνεργασία της με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Αθηνά Οικονομάκου για Φίλιππο Μιχόπουλο

«Είμαι καλά, προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να είναι όλα όπως πρέπει για την οικογένεια μου, να είμαστε με τον Φίλιππο καλά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε έστω ελάχιστο χρόνο μέσα στην ημέρα για να συζητάμε, ακόμη και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Μιλάμε πάρα πολύ με τον Φίλιππο και κάνουμε και μικρές αποδράσεις, όσο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις, μαζί με την οικογένεια», είπε η Αθηνά Οικονομάκου για τον σύζυγό της.

Για τις απολαβές της από το instagram η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι που το δουλεύουν σωστά και το χρησιμοποιούν στο πλαίσιο του μάρκετινγκ», είπε η Αθηνά Οικονομάκου, λέγοντας πως «κάποια πολύ μεγάλα ονόματα μπορεί και να παίρνουν μεγάλα ποσά, αν έχουν μεγάλη επιδραστικότητα, ώστε να τα δίνουν τα ποσά αυτά κάποιες εταιρείες», είπε η Αθηνά Οικονομάκου, ενώ μίλησε για την εγκυμονούσα, Μαίρη Συνατσάκη.

Read More

And More