Αθηνά Ρηγοπούλου: Η κόρη της Τζένης Βάνου «καρφώνει» τη Φωτεινή Δάρρα – «Δεν ήταν φίλες, έχουν βρεθεί μία φορά»

Η Αθηνά Ρηγοπούλου μίλησε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τις δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» όπου και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την Τζένη Βάνου και στις συμβουλές που της είχε δώσει στο ξεκίνημά της στο τραγούδι.

Μιλώντας στη «Super Κατερίνα» η κόρη της Τζένη Βάνου τόνισε πως η Φωτεινή Δάρρα και η μητέρα της δεν είχαν φιλικές σχέσεις. 

«Γι’ αυτά και εγώ έχω μιλήσει και η μητέρα μου κατά καιρούς. Έχει μιλήσει και για τον άσχημο γάμο με τον πατέρα μου και δεν το ακούμε πρώτη φορά. Δεν με ενόχλησαν αυτές οι δηλώσεις. Η κ. Δάρρα κάνει πολλά αφιερώματα στη μαμά μου και θεωρώ ότι της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Μία φορά έχουν βρεθεί, δεν ήταν φίλες. Μπορεί και σε μία δεύτερη εκπομπή. Δεν είμαι σίγουρη» είπε αρχικά η Αθηνά Ρηγοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Τώρα αν της μίλησε η μαμά μου ή όχι δεν το ξέρω. Η μαμά μου ήταν ανοιχτός άνθρωπος. Μιλούσε πολύ στις συνεντεύξεις της και για τον εαυτό της και για τα πάθη της, για τους άντρες που αγάπησε.

Δεν είχε κάτι κρυφό. Ποτέ δεν θα χαρακτήριζα τη μαμά μου ανασφαλή, θα την έλεγα αντράκι και ειδικά ως προς την καλλιτεχνική της φύση είχε πάρα πολλή αυτοπεποίθηση. Ξέρω ότι της έχει αδυναμία. Έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό» είπε η Αθηνά Ρηγοπούλου για τη Φωτεινή Δάρρα.

Read More

And More