Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθανόμουν άσχημα που έχω λεύκη, το μεγαλύτερο μπούλινγκ το έκανα εγώ στον εαυτό μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή «Πρωινό» και στον Γιάννη Μαλλιαρό. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεόραση, το διαζύγιο και τη λεύκη.

«Η τηλεόραση δεν είναι το φόρτε μου και δεν θα γίνει ποτέ. Δεν θα είναι ποτέ η βασική μου δουλειά και η εκπομπή «Καλύτερα αργά» είναι κάτι το οποίο θα γίνει για λίγο. Υπάρχουν τηλεοπτικές προτάσεις, θα δούμε τι θα κάνω», είπε αρχικά η Αθηναΐδα Νέγκα.

Όσον αφορά στον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Γιάννη, η Αθηναΐδα Νέγκα ανέφερε: «Κάποιος για να χωρίσει περνάει πολύς καιρός, μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να το ανακοινώσει. Το ανακοίνωσα για λόγους ευκολίας, για να το ξέρει ο κόσμος και να τελειώνουμε. Το ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται με κάποιον, έχει να κάνει με την σκαλέτα εκείνης της ημέρας. Αν εκείνη την ημέρα λοιπόν, είχε πολύ σημαντικά θέματα δεν νομίζω να ασχολιόταν κάποιος με τον δικό μου χωρισμό.

Εγώ το ανακοίνωσα για να ξέρουν όλοι ότι από εδώ και πέρα θα κυκλοφορώ αλλιώς. Προφανώς και έχω προχωρήσει την ζωή μου, βέβαια αυτό πάντα θέλουμε να το συνδεύουμε με μια σχέση. Εγώ όμως νομίζω ότι ο λόγος που χωρίζουμε είναι γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε είτε με άλλη σχέση είτε χωρίς σχέση». 

Κλείνοντας, δήλωσε πως έχει δεχτεί μπούλινγκ αρκετές φορές λόγω της λεύκης, λέγοντας: «Όταν έχεις λεύκη, προφανώς και θα έχεις δεχτεί μπούλινγκ. Ζούμε στην εποχή της τελειότητας. Το χειρότερο μπούλινγκ το έχω κάνει εγώ στον εαυτό μου. Μετά τα 45 μου συνειδητοποίησα ότι τελείωσε η εποχή που προσπαθούσα να είμαι αψεγάδιαστη, οπότε αποδέχτηκα και τα σημάδια της λεύκης». 

Read More

And More