Αθηναΐς Νέγκα: «Δύο παρουσιαστές μου έκαναν δημόσιο μπούλινγκ»

Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε στα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο όπου έχει διαγράψει ξεχωριστή πορεία.

«Όταν έκανα ραδιόφωνο, ήταν γνωστή η φωνή μου, όχι η φάτσα μου. Η φάτσα μου παραμένει να μην είναι τόσο γνωστή. Με αναγνωρίζουν από τη φωνή οι άνθρωποι κι όχι από το πρόσωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αντιμετώπιση που είχε, όταν μπήκε στην τηλεόραση, η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε: «Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αισθάνθηκα ότι είμαι παρείσακτη, ότι εγώ δεν έχω αυτό που είχαν συνηθίσει, οπότε ήθελαν να με βάλουν στην “ομάδα” ότι αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη, γιατί απλώς ήμουν διαφορετική.

Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια είχα υποστεί δημόσιο bullying από 1-2 ανθρώπους που ήταν παρουσιαστές, που ήταν πολύ σκληρό. Υπήρχε κάποιος που έκανε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί, ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή κι έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια” κι όλα αυτά επειδή είχα μαύρο μαλλί. Μου φάνηκε τόσο ντροπιαστικό κι ηλίθιο για τον ίδιο και δεν νομίζω ότι είναι κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι ήμουν ένας εύκολος στόχος να πούνε ότι “αυτή είναι έτσι”».

Η εξομολόγηση για τις κόρες της

«Οι κόρες μου, ενώ είναι δυο παιδάκια από διαφορετικούς μπαμπάδες, με διαφορά σχεδόν 8 χρόνων, είναι αγαπημένες σαν δίδυμες. Μαλώνω τη μια και κλαίει η άλλη. Είναι πάρα πολύ δεμένες. Χθες είχα μια συζήτηση με τη μεγάλη μου κόρη. Μου έλεγε ότι βλέπει γονείς συμμαθητών και φίλων της, που δεν τα πάνε καλά και είναι να χωρίσουν και δε χωρίζουν και μου λέει, “μαμά, παρά τις δυσκολίες που περάσαμε, πάντα ήμασταν χαρούμενες”.

Με συγκίνησε πάρα πολύ. Λες, μπορεί να έχω κάνει πάρα πολλά λάθη, μπορεί να έχω ταλαιπωρήσει τα παιδιά μου, αλλά τουλάχιστον έχουν να θυμούνται ότι είχαμε μια ροπή προς το χαρούμενο. Πιστεύω ότι τα παιδιά, όπως και τους εαυτούς μας, πρέπει να μας εκπαιδεύουμε να είμαστε χαρούμενοι. Η χαρά, είναι ο πιο δύσκολος δρόμος. Χρειάζεται προσπάθεια, να μη βαλτώνεις. Έχουμε μια υποχρέωση προς τα παιδιά να έχουμε ένα χαρούμενο σπίτι» είπε σε άλλο σημείο η Αθηναΐς Νέγκα.

Read More

And More