Αθηναΐς Νέγκα για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, με αφορμή τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Άρη Μακρή, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την γνωστή Youtuber, ρωτήθηκε για το πώς ήταν εκείνη ως χαρακτήρας, αλλά και για το αν γνώριζε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, 

«Επειδή είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα, το αν σας πω εγώ τώρα τι άνθρωπος είναι μια κοπέλα με την οποία έχω συνεργαστεί, νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν κοπάσει, θα σας το πω», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα. 

Και συνέχισε: «Έχω ακούσει περίπου ότι έχετε ακούσει και εσείς για την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας, από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα πράγματα. Το metoo είναι μια ιστορία πολύ σοβαρή, είμαι υπέρ της άποψης να την αντιμετωπίζουμε και σοβαρά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε. Θα πρέπει τα θύματα να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία. Δυστυχώς μένουμε στην συζήτηση. Αυτό δεν πηγαίνει στην Άννα Μαρία, πηγαίνει σε όλα τα θύματα».

Read More

And More