Αθηναΐς Νέγκα για Γιώργο Νταλάρα: «Βγάζει έναν σνομπισμό που δεν με πείθει καθόλου»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο, Μυρσίνη Κοντού έκανε η Αθηναΐς Νέγκα, μετά την αιχμηρή της ανάρτηση στα social media κατά του Γιώργου Νταλάρα.

Αφορμή στάθηκε τα όσα σχολίασε ο τραγουδιστής για τους δημοσιογράφους και τους νεότερους καλλιτέχνες με την παρουσιάστρια να απαντά: «Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον Νταλάρα, γιατί γενικά δεν συμφωνώ με τον Νταλάρα. Ως προς το κομμάτι των δημοσιογράφων όμως συμφωνώ. Για όλα τα υπόλοιπα δεν συμφωνώ μαζί του καθόλου».

«Το να λες ότι ένας άνθρωπος δεν καταλαβαίνει κάτι και να επιμένεις ότι ξέρεις καλύτερα από τους άλλους είναι ένας σνομπισμός που προσωπικά δεν με πείθει καθόλου. Είμαι συνάδελφός και θεωρώ ότι δεν μας αξίζει αυτό, μας αξίζει να κάνουμε το επάγγελμά μας όπως πρέπει», συμπλήρωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

«Γνωρίζω ότι οι νεότεροι δημοσιογράφοι πιέζονται από τους αρχισυντάκτες τους να κάνουν τη δουλειά με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Γενικώς με τον Νταλάρα δεν συμφωνώ. Δεν αισθάνομαι ότι ο Νταλάρας ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Όμως αισθάνομαι ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι σε σωστό δρόμο και αυτό το λέω με αγάπη. Μην το κόψετε αυτό. Ξέρω ότι οι νεαροί συνάδελφοι που βγαίνουν στον δρόμο με το μαραφέτι – καλή ώρα – δεν φταίνε», κατέληξε η Αθηναΐς Νέγκα.

Read More

And More