Αθηναΐς Νέγκα: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τον άνδρα που είναι σε σχέση – «Είναι πιο έξυπνος από ό,τι είμαι εγώ»

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση και στην προσωπική της ζωή.

Αρχικά η Αθηναΐδα Νέγκα παραδέχτηκε: «Έχω φοβερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν δεν κάνω ολική πλαστική για να μεταμορφωθώ σε Μις Κόσμος δεν θα μου φύγει η ανασφάλεια. Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που θα χαρακτήριζαν κουκλάρα. Είμαι για τους πιο… μερακλήδες. Δεν βάφω τα νύχια μου, βέβαια μπορεί να έκανα κάποια αισθητική επέμβαση και να… μεταμορφωθώ».

Στη συνέχεια πήρε θέση για το νομοσχέδιο αναφορικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς το νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση έχει ανοίξει μία έντονη συζήτηση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

«Το μητρικό ένστικτο είναι κάτι σχετικό. Εάν υπάρχει μητρικό ένστικτο θα πρέπει να έχουμε και άλλα ένστικτα, να βγω έξω να κυνηγήσω και να βρω νερό. Δεν έχω θέση στον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών μου, θέλω να είναι ευτυχισμένα».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Αθηναΐδα Νέγκα εξομολογήθηκε ότι όλα πάνε πολύ καλά. «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω μία σχέση που θέλω να προστατεύσω. Θέλω να λέω ότι αισθάνομαι πως επιτέλους έχω βρει κάποιον με τον οποίο έχω τη σημαντικότερη σχέση της ζωής μου και είναι ένας άνθρωπος που νιώθω ότι είναι πιο έξυπνος από ό,τι είμαι εγώ. Δεν ήταν εύκολο αλλά νομίζω ότι τον βρήκα. Δηλώνω ερωτευμένη, με ενθουσιασμό» δήλωσε.

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More