Αθηναΐς Νέγκα: «Τελειώνει η καριέρα μου στην τηλεόραση – Ήθελα πάντα να φτάσω στην ηλικία των 60 ετών»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αθηναϊς Νέγκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Η Αθηναϊς Νέγκα αναφέρθηκε στην επαγγελματική φάση που διανύει, την καριέρα της στην τηλεόραση που όπως είπε νιώθει να… τελειώνει αλλά και στην ηλικία της δηλώνοντας… νεόγρια.

«Είμαι στην ίδια επαγγελματική φάση που βρίσκομαι συνήθως. Κάπως μετέωρη, αβέβαιη για όλα… Πάντα έκανα διάφορα πράγματα παράλληλα κυρίως για λόγους φτώχειας. Αν ήμουν κόρη εφοπλιστή, φαντάζομαι θα ήμουν απλά κόρη εφοπλιστή. Ίσως θα έκανα λιγότερους συμβιβασμούς, με αυτό τον τρόπο θα με απέλυαν και θα ήμουν μια δυστυχισμένη πλούσια. Έτσι φαντάζομαι ότι γίνεται, δεν έχω υπάρξει πλούσια ποτέ» είπε η Αθηναΐς Νέγκα και συνέχισε:

«Δε κάνω καμιά τρομερή καριέρα στην τηλεόραση. Σιγά σιγά φαντάζομαι τελειώνει η καριέρα μου στην τηλεόραση. Δεν έχω τρομερές φιλοδοξίες. Δεν θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ψεύτικοι κι αυτοί που είναι, έχουν το δικαίωμα να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο».

«Γενικότερα νομίζω ότι δε με θέλει κανείς σε αυτή τη ζωή, σε όλα τα πράγματα. Ζω με αυτή την ανασφάλεια. Οπότε λόγω αυτού, έχω πολύ χαμηλές προσδοκίες και χαίρομαι με πολύ λίγα πράγματα, ακόμα και με το να με κεράσει κάποιος ένα παγωτό» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Όσο για την πρόσφατη παραίτηση από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν, η Αθηναϊς Νέγκα είπε: «Κάνω το ραδιόφωνο με πολύ μεγάλη αγάπη. Οι συνθήκες στο ραδιόφωνο έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και μπορώ να συνεχίσω να κάνω με αγάπη αυτό που κάνω εάν με αγαπούν και εκεί που βρίσκομαι.

Είπα ότι τώρα που πάνε να αλλάξουν τα πράγματα, δε θέλω, είμαι και 48 χρονών, έχω και τα θέματά μου, έχω και δυο παιδιά, δεν είμαι να με ταλαιπωρείς πολύ τώρα τελευταία… Χτυπάω πόρτες. Μόνο πόρτες χτυπάω. Πρέπει να θυμίζεις ότι είσαι εκεί. Δεν είμαι και πολύ κοινωνική, δεν είμαι καλή στο pr, οπότε το να χτυπώ πόρτες είναι κάτι πολύ κανονικό».

Σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή με τα δύο της παιδιά και το αίσθημα μοναξιάς που νιώθει. «Τα έκανα μεγάλη τα παιδιά. Είμαι 48. Ξεκίνησα να κάνω παιδιά μετά τα 36. Είναι πανεύκολο να έχεις παιδιά και να εργάζεσαι. Το κάνουν δισεκατομμύρια γυναίκες, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εργένισσα αισθάνομαι πάντα… Το θέμα μου είναι το ανάποδο, δεν αισθάνομαι εύκολα συντροφιά. Νιώθω μόνη μου, μου αρέσει να είμαι μόνη μου» είπε.. 

«Είμαι υπερευαίσθητη. Έδινα την ψευδαίσθηση ότι είμαι άτρωτη. Ακούω από μικρό παιδί αυτό το “δε σε φοβάμαι εσένα” και με εκνευρίζει πάρα πολύ. Θέλω να με λυπούνται λίγο περισσότερο» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος, η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε και στην αυτοπεποίθηση που δεν έχει αλλά και στο γεγονός πως θεωρεί τον εαυτό της… νεόγρια.

«Δεν έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Ήθελα πάντα να γίνω 60. Στα 50 είμαστε νεόγριες. Είναι η Jennifer Lopez που είναι 53 και λες “δε θα γίνω ποτέ έτσι”, είναι οι 20αρες που κι αυτές είναι καλύτερες άρα λες να γίνω 60-70 να σωθώ. Ανησυχώ μήπως φτάνοντας στα 60 υπάρχουν εξηντάρες που είναι όπως η JLο» είπε.

Read More

And More