Αθηναΐς Νέγκα: Το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή και το αυτοάνοσο – «Αν δεν αρέσει σε κάποιους, πρόβλημά τους»

Συνέντευξη στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Happy Day παραχώρησε η Αθηναΐδα Νέγκα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» στο Action 24 αναφέρθηκε στην πορεία της, στην προσωπική της ζωή και στο αυτοάνοσο νόσημα.

«Κρυβόμουν για πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Έγινε γνωστό το πρόσωπό μου πριν από 13 χρόνια, μέχρι τότε ήταν γνωστή η φωνή μου. Κι ακόμα η φωνή μου, είναι πιο γνωστή από τη φάτσα μου. Οπότε δεν είναι η τηλεόραση ο φυσικός μου χώρος. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχτηκα ήταν καλοδεχούμενα γιατί μου έδωσαν ευκαιρίες. Υπάρχει ασυνεννοησία στην τηλεόραση αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Όταν δεν σε σηκώνει το κλίμα κάπου, είναι ένα πολύ καλό μήνυμα ότι πρέπει να ασχοληθείς με κάτι άλλο» είπε η Αθηναΐδα Νέγκα χαρακτηριστικά.  

Στη συνέχεια, η Αθηναΐδα Νέγκα πρόσθεσε: «Έχω μεγαλώσει πολύ για να είναι πολύ χαριτωμένο για να λέω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Είναι μία χαρά στην προσωπική μου ζωή, είναι άλλη πίστα αυτή στην οποία βρίσκεσαι στα 49 σου. Μπορεί να μην έχει τον ενθουσιασμό που έχει στα 30, έχει άλλη ποιότητα. Έχω ανοίξει νέα κεφάλαια στην προσωπική μου ζωή».

Αναφορικά με το αυτοάνοσο νόσημα, η Αθηναΐδα Νέγκα επεσήμανε: «Εγώ και το αυτοάνοσό μου, η λεύκη, είμαστε αχώριστοι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν δεν αρέσει σε κάποιους, δε μπορώ να το ξεφορτωθώ. Και με εμένα και με τους ανθρώπους που έχουν κάποιο αυτοάνοσο, πρέπει να είναι κάπως ευγενικοί οι άλλοι. Όλοι έχουμε ένα πρόβλημα που δε θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι».

Δες το απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More