Αθηναΐς Νέγκα: «Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει» – Τι απαντά για τον χωρισμό της

Για τις αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εκπομπή της στο Action24, ενώ δήλωσε πως ίσως να μην ξανακάνει τηλεόραση στο μέλλον.

«Το “Καλύτερα αργά” ήταν ένα πείραμα που έγινε πέρυσι, πήγε συμπαθητικά και είπαμε να συνεχίσουμε να το συμπαθούμε. Θα το κάνω για λίγο καιρό ακόμα και είναι πιθανό να μην κάνω ξανά τηλεόραση. Τώρα που κάνουν όλοι συνεντεύξεις έχει αρχίσει και μου τη δίνει και λέω δεν θα κάνω άλλες. Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει», είπε  η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα πήγαινα να δουλέψω σε πάνελ γιατί θα ήταν διασκεδαστικό να το δω από κοντά. Δεν θα ήμουν καλή πανελίστρια, θα ήμουν η χειρότερη. Τα πάνελ με μαγεύουν με την άγρια ομορφιά τους. Ο Λιάγκας και η Καινούργιου είναι δύο αριστουργήματα της τηλεοπτικής τέχνης που μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι σε θέση να εκτιμήσει».

Για τον χωρισμό από τον σύζυγό της: «Το ανακοίνωσα γιατί ήθελα να ζήσω λίγο πιο ελεύθερα. Να μπορώ να κυκλοφορώ, να ξέρουν όλοι ότι χώρισα. Αν με δείτε στο δρόμο να περπατάω με τους φίλους μου, να ξέρετε ότι έχω χωρίσει», δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα στην κάμερα του Mega.

Read More

And More