Αυλαία για το Alpha Παντού – Το T-Live έρχεται τη Δευτέρα! – Οι ευχές της Μαρίας Νικόλτσιου στην Τατιάνα Στεφανίδου (video)

Το Alpha Παντού με τη Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χαντζή και Πέτρο Καρσιώτη έριξε «αυλαία» πριν από λίγα λεπτά μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 11.00 έρχεται η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου με το T-Live. Για δύο ώρες, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα με ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητα όλων.

Οι τρεις παρουσιαστές του Alpha Παντού, λοιπόν, ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές της εκπομπής και τους τηλεθεατές για τη στήριξη. Στο τέλος, τον λόγο πήρε η Μαρία Νικόλτσιου, η οποία επεσήμανε: «Δευτέρα η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι κοντά σας. Με τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου… Τ-live θα λέγεται η εκπομπή με όλα τα θέματα της επικαιρότητας, θέματα κοινωνικά, θέματα ενημέρωσης, ό,τι σας απασχολεί κι έχουν ετοιμάσει –δεν σας το δείχνουμε τώρα, θα σας το δείξει η ίδια- ένα εξαιρετικό στούντιο με virtual φοβερά στοιχεία. Καλή επιτυχία Τατιάνα! Και στην ομάδα της».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More