Αυλαία για το «The 2night Show»! Όλα όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο φινάλε της εκπομπής - Video

Αυλαία για το «The 2night Show»! Όλα όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο φινάλε της εκπομπής – Video | tlife.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» έριξαν αυλαία το βράδυ της Πέμπτης για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με ένα μεγάλο drive in πάρτι, παρέα με τους «Prestige The Band» και τη Χρύσπα! Λίγο πριν το κλείσιμο της τελευταίας για φέτος εκπομπής, ο οικοδεσπότης ευχαρίστησε τους τηλεθεατές του και μίλησε για τις «Μύγες» και τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια, ανανεώνοντας το ραντεβού του για του χρόνου.

«Ακούγεται ότι οι «Μύγες» δεν θα είναι του χρόνου μαζί μας και θα κάνουν μία τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι σαν ένα late night show. Μην απαντήσετε τίποτα. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος γι΄αυτή τη συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μία καινούρια δική σας εκπομπή, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά».

Προσπαθώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου από όλους μας για την αγάπη που δείξατε αυτή τη χρονιά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις «Άγριες Μέλισσες» που δεν έχω πάρει συνέντευξη. Αλλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινάει με συνέντευξη από το άλογο από τις «Άγριες Μέλισσες». Έτσι θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και να επιστρέψουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

READ more