Αυτά είναι! Η Ευαγγελία Αραβανή απαντά αν έθεσε βέτο για την συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Dancing»…

Αυτά είναι! Η Ευαγγελία Αραβανή απαντά αν έθεσε βέτο για την συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Dancing»… | tlife.gr

«Ή εγώ ή αυτή…», έτσι λένε οι φήμες πως απάντησε λίγο-πολύ στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 η Ευαγγελία Αραβανή, όταν δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση του «Dancing» και φυσικά το συγκεκριμένο βέτο τέθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γιατί αν θυμάσαι λατρεμένη τα δυο κορίτσια είχαν βρεθεί στο πλατό του «Μες την καλή χαρά» και είχε γίνει της… διαπλοκής.

Πουλέν του Alpha τότε η Κωνσταντίνα, είχε καταφέρει με τα νάζια της να ωθήσει στην έξοδο την Ευαγγελία, η οποία την μία εβδομάδα ήταν… αγέρωχη στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και την επόμενη; Είχε γίνει μαγική εικόνα και στην θέση της καθόταν η μέχρι πρότινος «παρουσιάστρια με το ζόρι»!

Ε, τώρα οι κακές γλώσσες λένε, πως η Ευαγγελία της το φιλούσε, – γιατί ως γνωστόν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο -, και έκανε τις απαραίτητες εισηγήσεις για να μην είναι στο «Dancing» η Κωνσταντίνα.

Έτσι, χθες που έγινε η επίσημη παρουσίαση του «Dancing», εννοείται πως η Ευαγγελία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν… «έφαγε λάχανο» την Κωνσταντίνα. Τι απάντησε; Ιδού…

«… Όλο αυτό είναι αστείο. Γελάω πραγματικά σας το λέω! Γιατί εγώ έμαθα τους διαγωνιζόμενους αφότου έκλεισα τη συνεργασία. Μου είπαν «είναι αυτοί». Ούτε με ρώτησαν, ούτε μου ζήτησαν τη γνώμη μου. Πάντως και να ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα»!

Αυτό θα πει… ανωτερότητα, λατρεμένη μου! Γιατί άλλωστε κάτι τέτοια δεν γίνονται στη τηλεόραση (λέμε τώρα…)!

READ more