Αυτά είναι! Η Μαρία Μπακοδήμου απαντά στη σκληρή κριτική του Νίκου Μουρατίδη για το «Power οf Love»!

Αυτά είναι! Η Μαρία Μπακοδήμου απαντά στη σκληρή κριτική του Νίκου Μουρατίδη για το «Power οf Love»! | tlife.gr

Αναμφισβήτητα το «Power of Love» είναι μακράν το χειρότερο τηλεοπτικό προϊόν που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να βγαίνει στο τηλεοπτικό αέρα. Είναι ένα πρόγραμμα που κακοποιεί βάναυσα και την αισθητική μας, αλλά και την νοημοσύνη μας. Είναι ένα πρόγραμμα που σαφέστατα και αποτελεί το ορισμό του trush και που είναι αυτό που λέμε όλοι με τέσσερις-πέντε κουβέντες, «η τηλεόραση στα χειρότερά της».

Επίσης αναμφισβήτητα είναι ένα πρόγραμμα που δεν αξίζει στη Μαρία Μπακοδήμου και το οποίο αν σώζεται (που δεν σώζεται…) ως ένα βαθμό, είναι αποκλειστικά και μόνο λόγω της παρουσίας της Μαρίας, η οποία κουβαλά μία τηλεοπτική αξιοπρέπεια κι έχει υπηρετήσει την ελληνική τηλεόραση για πάνω από δύο δεκαετίες, κάνοντας πράγματα που έχουν αφήσει εποχή και που έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη…

Θα μου πεις λατρεμένη από αυτό το σημείο, πως έφτασε στο να πει το «ναι» στο «Power Of Love»; Σημεία των καιρών… Οι πάντες κάνουν τους συμβιβασμούς τους για να βιοποριστούν και προφανέστατα και η Μαρία να έκανε τους δικούς της συμβιβασμούς, αντίστοιχα.

Σκληρή κριτική στο «Power of Love» έκανε ,λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες και ο Νίκος Μουρατίδης, κάνοντας «καινούργιο» το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και στον οποίο η Μαρία εννοείται πως απάντησε, μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο «People» και μεταξύ μας; Σιγά λατρεμένη και μη δεν απαντούσε η Μαρία…

«…Δεν έχω συζητήσει με τον Μουρατίδη για να απαντήσω. Είπε την άποψή του. Το δικό μου συμπέρασμα από όλα τα σχόλια που έχω ακούσει είναι ότι ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει και συμμετέχει. Επιπλέον κανένας δικός μου άνθρωπος, κάποιος που αγαπάω και εμπιστεύομαι, δεν μου έχει πει πως είναι κάτι που δεν μου πάει και δεν θα έπρεπε να το κάνω. Σε όλα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, είτε την επαγγελματική είτε την προσωπική, έχω μέσα μου ένα καμπανάκι. Όταν αυτό το καμπανάκι χτυπήσει, σημαίνει πως κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν μου έχει χτυπήσει κανένα καμπανάκι…», δήλωσε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια και συμπλήρωσε αμέσως μετά:

«…Μου αρέσει να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη, μου αρέσει να δουλεύω για το συγκεκριμένο concept και νιώθω πολύ τυχερή». Στην Κωνσταντινούπολη γνωρίστηκε για πρώτη φορά και με τον Acun Ilicali, ο οποίος έχει την εταιρεία παραγωγής του Power of Love. «Είναι ένας ευφυής επιχειρηματίας. Δεν έχει μόνο η ίδια η ζωή του ενδιαφέρον, αλλά και ο τρόπος που τη διαχειρίζεται και εξελίσσεται κι ο ίδιος. Γνωρίζοντάς τον βλέπω πως πίσω από τον πετυχημένο επιχειρηματία που κινεί τα μίντια κρύβεται ένας άνθρωπος χαλαρός, με μια αυθεντική παιδικότητα. Μου είπε πως χαίρεται που συνεργαζόμαστε και πως θα ήθελε να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί…»

READ more