Αυτά είναι! Μετά την… Queen Ντίνα κι άλλος παίκτης του «Survivor 2» με δική του εκπομπή στο ΣΚΑΙ…

Αυτά είναι! Μετά την… Queen Ντίνα κι άλλος παίκτης του «Survivor 2» με δική του εκπομπή στο ΣΚΑΙ… | tlife.gr

Αυτά είναι! Μετά την… Queen Ντίνα κι άλλος παίκτης από το «Survivor 2» έρχεται από Οκτώβρη στους δέκτες μας με δική του εκπομπή. Γιατί λατρεμένη μου, αν το έχεις τον παίκτη τον σωστό διαθέσιμο από το… αγριάλιτι, τι να τον κάνεις τον επαγγελματία παρουσιαστή; Τι να τον κάνεις τον δημοσιογράφο; Από την… τηλε-παραγωγή στη κατανάλωση, κατευθείαν…

Σιγά τώρα… Τις εποχές του τηλε-εντυπωσιασμού ζούμε και μάλιστα του φθηνού τηλε-εντυπωσιασμού. Οπότε το μόνο που μετράει είναι να γίνεται δουλίτσα και… φθηνή δουλίτσα. Προσωπικά, αυτό καταλαβαίνω… ‘Οχι; Ε, κάπως έτσι έχουν γίνει κι όλα αυτά τα παιδιά ανάρπαστα σου λέει κι αυτό είναι διακαναλικό φαινόμενο. Δεν είναι μόνο… ίσωση ΣΚΑΙ!

Μετά ,λοιπόν, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που… ξανά χτυπά, – γιατί έχουμε ακόμα να πληρώσουμε πολλές τηλε-αμαρτίες -, παρουσιαστή χρίζεται με δόξα και τιμή και ο κατά τα άλλα ιδιαίτερα συμπαθής, Γιάννης Δρυμωνάκος.

Τα μαντάτα μάλιστα, φρόντισε να μας τα γνωστοποιήσει ο ίδιος, μέσα από δηλώσεις που έκανε στο «TV Εθνος», όπου και μας αποκάλυψε εκτός των άλλων, πως πρόκειται για μία ταξιδιωτική εκπομπή, την οποία και θα μοιράζεται με τον γνωστό chef, Γιάννη Αποστολάκη. Τι ακριβώς είπε;

«Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου. Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή.

Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας. Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία».

READ more