Αυτά είναι: Ο Γιώργος Παπαδάκης έπιασε δουλειά στον ΑΝΤ1 και σαν… πρώτο μπιστολάκι! Πάντα ακομπλεξάριστος.

Εκτός από χαρισματικός παρουσιαστής, εκτός από εξαίσιος άνθρωπος, εκτός από τηλεοπτικό φαινόμενο, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι και μία ακομπλεξάριστη – αποδεδειγμένα – προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ, που του αρέσει να πειράζει όλους τους άλλους, αλλά πάνω απ ΄όλα τον ίδιο του τον εαυτό.

Είναι ένας άνθρωπος που εσύ λατρεμένη μπορεί να πιστεύεις – λόγω της τηλεοπτικής του εικόνας -, ότι είναι πολύ σοβαρός και πολύ “κουμπωμένος” ,όμως, κάνεις λάθος. Ο γνωστός παρουσιαστής είναι ένας απίστευτα ανοιχτός, γελαστός και θετικός άνθρωπος. Και για να το θέσουμε και πιο σωστά, ο Γιώργος Παπαδάκης ναι, είναι σοβαρός ,όμως, δεν είναι σοβαροφανής…

Έτσι, για ακόμα μία φορά μας άφησε όλους άφωνους και μας έκανε να σκάσουμε στα γέλια, όταν δεν δίστασε να πιάσει δουλειά στον ΑΝΤ1 και σαν… πρώτο μπιστολάκι!!!

Ναι, αλήθεια σου λέω λατρεμένη… Πως το λέει και η παροιμία “μάθε τέχνη κι ας την ΄να”; Ε, αυτό ακριβώς, γι ΄αυτό κι αποφάσισε να ασχοληθεί και με την κομμωτική!

Δεν φαντάζεσαι δε ποια ήταν η παρουσιάστρια της οποίας έσπευσε να περιποιηθεί την κόμη της! Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέλαβε δράση με το μπιστολάκι ανά χείρας, προκειμένου να κάνει κουκλίτσα το κορίτσι του, την Μπάγια Αντωνοπούλου, ξεκινώντας έτσι νωρίς-νωρίς την μέρα τους εκεί στα στούντιο ΚΑΠΑ με πολλά χαμόγελα και με απίστευτα θετική ενέργεια!

Θες κι αποδείξεις; Ιδού, γιατί αυτό το στιγμιότυπο, ε ναι έπρεπε να το αποθανατίσουν και να το μοιραστούν με τον κόσμο!!! Πρόκειται για ιστορική, backstage τηλεοπτική στιγμή!

Κύριε Γιώργο μου – όπως αγαπώ να σας αποκαλώ και όχι κύριε Παπαδάκη -, τελικά είσαστε πολύ μπροστά!

Read More

And More