Αυτή είναι η εκπομπή του Alpha που αλλάζει ώρα μετάδοσης και κάνει ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα…

Το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας το έκαναν πέρσι και κατάφεραν να κερδίσουν σε σημαντικό βαθμό την προτίμησή μας, γι ΄αυτό και θα βρίσκονται στους δέκτες μας και φέτος…

Το “Alpha Ρεπορτάζ” με την Ράνια Τζίμα και τον Σπύρο Λάμπρου είναι και πάλι εδώ… Εδώ στις τηλεοπτικές και δημοσιογραφικές επάλξεις, μόνο που υπάρχει και κάτι που αλλάζει σε αυτό το fresh ραντεβού μαζί τους.

Τι αλλάζει; Η ώρα του αέρα…

Με άλλα λόγια; Η καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή του Alpha θα μεταδίδεται πλέον στις 10.30 το πρωί. Μάλιστα, το “Alpha Ρεπορτάζ”, είναι και η εκπομπή που κάνει ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας, μιας και σηκώνει αυλαία, την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…«Alpha Ρεπορτάζ», ενημέρωση με κύρος και αξιοπιστία. Ενημέρωση με τη σφραγίδα των δημοσιογράφων του Alpha.

Το «Alpha Ρεπορτάζ», από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει καθημερινά σε νέα ώρα, στις 10:30.

Η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου καταγράφουν τα γεγονότα και αναζητούν απαντήσεις σε όσα συμβαίνουν στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τον κόσμο. Με άποψη και σεβασμό στην ουσία της ενημέρωσης και τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Η εκπομπή αναδεικνύει την επικαιρότητα με… άλλη ματιά, με ζωντάνια, αμεσότητα, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία.

Όλη η ειδησεογραφία της ημέρας με απευθείας συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις, παρασκήνια, σχόλια και ρεπορτάζ. Οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων έρχονται στο στούντιο και δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

«Alpha Ρεπορτάζ»: Η ενημέρωση ένα βήμα μπροστά…”

Read More

And More