Αυτή είναι η νέα διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks! Η 18χρονη καλλονή που θα ταράξει τα νερά (video)

Δευτέρα σήμερα, αρχή της εβδομάδας και στο My Style Rocks έρχεται νέα διαγωνιζόμενη! Μετά την προσθήκη δύο αγοριών, η οποία άλλαξε τα δεδομένα, το απόγευμα της Δευτέρας θα γνωρίσουμε ακόμη ένα κορίτσι. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα – Πάτρα Τσεκάι, η οποία είναι μόλις 18 ετών και κατάγεται από την Χίο.

Η Κωνσταντίνα τους τελευταίους μήνες ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαζί με την κολλητή της έχει ιδρύσει μία εταιρεία με γυαλιά ηλίου, καθώς, όπως αναφέρει, θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Είναι τρελαμένη με τη μόδα και από μικρή ηλικία αγαπούσε να παίρνει τα ρούχα της μαμάς της και να κάνει πασαρέλα μέσα στο σπίτι. Πειραματίζεται αρκετά προκειμένου να βρει το δικό της προσωπικό στιλ, το οποίο, όπως πιστεύει, δεν έχει ανακαλύψει ακόμα. Είναι αρκετά ανταγωνιστική και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση της τεθεί.

Στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται πολύ, καθώς με αυτό τον τρόπο εκτονώνεται και “αδειάζει” το μυαλό της, ενώ παράλληλα κρατιέται και σε φόρμα. Της αρέσει το μποξ, η αερόβια γυμναστική και επιλέγει να κάνει συχνά ποδήλατο. Δηλώνει πως μπορεί να είναι η νικήτρια, αν και μόλις 18 ετών, γιατί έχει την όρεξη, αλλά και τις δυνατότητες να συναγωνιστεί τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, που πιθανό να έχουν περισσότερη εμπειρία από εκείνη.

Δέχεται την κριτική, καθώς βελτιώνεται μέσα από αυτή, όμως την αρνητική κριτική μπορεί να την δεχτεί μόνο από επαγγελματίες, που γνωρίζουν περισσότερα από την ίδια. 

Read More

And More