Αυτή είναι η νέα σειρά που κάνει… ποδαρικό στον ΑΝΤ1!

Βρέχει πρεμιέρες το 2018 για τον ΑΝΤ1… Ναι, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με brand-new τηλεοπτικές προτάσεις, οι οποίες θα ενταχθούν λίαν συντόμως στο πρόγραμμά του, προκειμένου να του χαρίσουν ένα αεράκι ανανέωσης.

Ποδαρικό στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το 2018 κάνει μία ολοκαίνουργια σειρά. Με μία νέα σειρά η οποία έχει βραβευτεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά»,  στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκυο, ενώ το 2017, αναδείχτηκε η  Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας,  σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Ο λόγος τόση ώρα για την σειρά “Anne”, η οποία όπως υποστηρίζουν όσοι την έχουν παρακολουθήσει είναι μία… “γροθιά στο στομάχι” και κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας την Τρίτη 2 Ιανουαρίου στις 10.00 το βράδυ.

Υπάρχουν τρεις  κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε.

Η μικρή Μελέκ θα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεϊνέπ, όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει. Η Ζεϊνέπ θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή.

Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν ότι το παιδί πνίγηκε. Θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Ένα κακοποιημένο 5χρονο κοριτσάκι που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη…

Η μικρή Μελέκ έχει δικαίωμα πια στην ευτυχία.  Πόσο θα κρατήσει το όνειρο; Τι θα συμβεί όταν η βιολογική της μητέρα ανακαλύψει ότι η κόρη της ζει; Θα καταφέρει η Ζεϊνέπ να αλλάξει τη μοίρα της μικρής Μελέκ;

Το “Anne” αποτελεί έναν ύμνο στη μητρική αγάπη, που δεν εξαρτάται πάντα από δεσμούς αίματος και είναι σίγουρο πως έρχεται και δεν θα αφήσει κανένα λάτρη των “σαπουνιών” ασυγκίνητο!

Στη συγκεκριμένη παραγωγή, ενώνουν τις δυνάμεις τους  οι γνωστές και αγαπημένες στους Έλληνες τηλεθεατές, Cansu Dere (Ζεϊνέπ),  πρωταγωνίστρια των επιτυχημένων σειρών “EZEL” και «ΣΙΛΑ» και η Vahide Perçin (Γκιονούλ), πρωταγωνίστρια στη σειρά «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ».

Επίσης παίζουν και οι: Beren Gökyıldız (Μελέκ/Τουρνά), Gonca Vuslateri (Σουλέ), Serhat Teoman (Σινάν), Berkay Ateş (Τζενγκίζ), Gülenay Kalkan (Τζαχιντέ), Can Nergis (Αλί)

Σενάριο: Berfu Ergenokon, Merve Gür. Σκηνοθεσία: Merve Girgin Aytekin

Read More

And More