Αυτή ήταν η σειρά που έμελλε να είναι το… κύκνειο άσμα του Mega, με τηλεθέαση; Εξωπραγματική!

Αυτή ήταν η σειρά που έμελλε να είναι το… κύκνειο άσμα του Mega, με τηλεθέαση; Εξωπραγματική! | tlife.gr

Από χθες το βράδυ η τηλεόρασή μας είναι πιο φτωχή… Από χθες το βράδυ η τηλεόρασή μας είναι πιο σκοτεινή… Από χθες το βράδυ η τηλεόρασή μας είναι πιο στενάχωρη… Χθες το βράδυ τα πολύχρωμα τηλεοπτικά μας χρόνια, πέταξαν μακριά για πάντα… Από χθες το βράδυ το Mega σίγησε για πάντα…

Το αγαπημένο μας Mega βγήκε από την… πρίζα και ο αποχαιρετισμός ήταν από τη μία μεριά επώδυνος κι από την άλλη; Βαθιά αγαπησιάρικος.

Με μία σειρά λατρεμένη, με μία σειρά που ήρθε στους δέκτες μας κι έγραψε χρυσή τηλεοπτική ιστορία, με τους θρυλικούς «Απαράδεκτους», αποφασίστηκε χθες βράδυ να πέσουν οι τίτλοι του τέλους.

Ναι, οι «Απαράδεκτοι» έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα του Megaλου καναλιού. Η Δήμητρα, ο Γιάννης, ο Σπύρος, ο Βλάσσης και το… «Αστροπελέκι» βεβαίως-βεβαίως, μας κράτησαν υπέροχη συντροφιά και φυσικά για ακόμα μία φορά χάρισαν στο Mega ποσοστά τηλεθέασης με τα όποια όλοι σήμερα το πρωί τρίβουν τα μάτια τους…

Ποσοστά τηλεθέασης που πολλά από τα υπόλοιπα εν΄ενεργεία κανάλια, δεν μπορούν να δουν ούτε με… κυάλια!

Και για του λόγου το αληθές; Οι τόσο ξεχωριστοί, μοναδικοί, υπέροχοι «Απαράδεκτοι», έκαναν περίπου το τελευταίο μισάωρο της προβολής τους 17,5% στο σύνολο και 22,5% στο δυναμικό, νεανικό κοινό, το οποίο παρεπιπτώντος χθες από τις 11.00 το βράδυ και μετά, έβλεπε σταθερά Mega!!!

Με άλλα λόγια, χθες έκλεισε ένα κανάλι το οποίο αναμφισβήτητα είχε πολλά ακόμη να δώσει. Χθες έκλεισε ένα κανάλι που μετά από δύο χρόνια υπολειτουργίας, μπορούσε να γράψει ακόμα πολλά, πολλά χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό αέρα, με εντυπωσιακή δυναμική.

Πόσο κρίμα…

1989-2018… Σας ευχαριστούμε! Μας είπαν χθες το βράδυ οι άνθρωποι του Mega κι εγώ έχω να πω – και προφανέστατα κι όλοι εσείς -, εμείς σ΄ ευχαριστούμε Mega… Για όοοοολα αυτά τα πολύχρωμα χρόνια. Για όοοοολα αυτά τα χρόνια χαράς. Για όοοοοοολα αυτά τα χρόνια συντροφιάς!

READ more