Αυτή κι αν είναι είδηση: Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη και πάλι μαζί;

Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη… Μαρία Ηλιάκη και Νίκος Μουτσινάς… Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο ενώνεται ξανά! Ναι, οι “Δέστε τους” υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να… ξανά δεθούν, μιας και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, αυτή η εκπομπή κι αυτό το συγκεκριμένο φορμάτ θα τους ακολουθεί για πάντα, τουλάχιστον σ ΄αυτή τη ζωή!

Βέβαια, από την άλλη, επειδή η σάτιρα, το σχόλιο και το καυστικό χιούμορ είναι κάτι που ταιριάζει “γάντι” στο Νίκο, θα μου πεις γιατί διαρκώς να πειραματίζεται τηλεοπτικά σε άλλα πράγματα, που δεν του βγαίνουν και στη συνέχεια τα πληρώνει ακριβά;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες και έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, ο Νίκος και η Μαρία, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Epsilontv και συζήτησαν με την ισχυρή γυναίκα του καναλιού Άλκηστις Μαραγκουδάκη, το ενδεχόμενο η νέα τηλεοπτική χρονιά να τους βρει όλους μαζί, κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Το ραντεβού τους έγινε σε πολύ θετικό κι αγαπησιάρικο κλίμα και απ΄ότι όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να μας προκύψει ολοκαίνουργιο τηλε-συνοικέσιο. Άλλωστε, η Άλκηστις είχε συνεργαστεί με τη Μαρία και στο ΣΚΑΙ και επίσης τότε ήθελε εκεί και τον Νίκο, μόνο που ο Νίκος βρισκόταν τότε, σε άλλα τηλεοπτικά… λημέρια.

Βέβαια, δεν είναι γνωστό αν συζήτησαν το να αναβιώσει και πάλι το “Δέστε τους”, ή μία εκπομπή ανάλογου τύπου και ύφους, ή αν η δαιμόνια ‘Αλκηστις θέλησε να τους “παντρέψει” σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας έχω λίαν συντόμως, μιας κι αυτές τις ημέρες το τηλεοπτικό ρεπορτάζ “τρέχει με χίλια”!

 

Read More

And More