Αυτή κι αν είναι είδηση: Υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του Epsilontv στον ΑΝΤ1!

Αυτή κι αν είναι είδηση: Υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του Epsilontv στον ΑΝΤ1! | tlife.gr

Τελικά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι ένα ρεπορτάζ με το οποίο αναμφισβήτητα δεν πλήττεις ποτέ. Είναι ένα ρεπορτάζ που «τρέχει» με ανεξέλεγκτη ταχύτητα και συχνά σου προσφέρει συναρπαστικές κι… αποκαλυπτικές στιγμές.

Με άλλα λόγια είναι ένα ρεπορτάζ με το οποίο δεν πλήττεις ποτέ! Έτσι, κι αυτή η είδηση που θα σου πω αμέσως τώρα, είναι μία είδηση-έκπληξη. Είναι μία είδηση την οποία σαφέστατα κι αυτή την εποχή δεν περιμέναμε ν΄ ακούσουμε!

Ποια είναι η είδηση; Υψηλόβαθμο στέλεχος του Epsilontv, πάει στον ΑΝΤ1… Ναι, ναι, ακριβώς όπως σου το γράφω. Υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού των Μελισσίων ετοιμάζεται να περάσει τις πύλες του καναλιού του Αμαρουσίου!

Στέλεχος του Epsilontv ,λοιπόν, του οποίου η άφιξη στο εν ΄λόγω κανάλι προκάλεσε τεράστιο ντόρο, θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα στον ΑΝΤ1.

Ποιο κορυφαίο στέλεχος της διοικητικής πυραμίδας του Epsilontv πάει στον ΑΝΤ1; Ο Τζώνη Καλημέρης. Ο Τζώνη θα είναι καλεσμένος στο «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, όπου και θ ΄ανοιχτεί μία μεγάλη κουβέντα για την ελληνική τηλεόραση, αλλά και για την τηλεόραση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τις αποκαλύψεις τις έκανε ο ίδιος ο Αντώνης, λέγοντας χαρακτηριστικά χθες βράδυ:

«…Την επόμενη Τετάρτη το θέμα στην εκπομπή «Βινύλιο» θα είναι η τηλεόραση και δεν θα είμαστε μόνοι μας. Θα είναι εδώ στην παρέα μας ο Τζώνη Καλημέρης για να το συζητήσουμε μαζί του και όχι μόνο ο Τζώνη βέβαια, θα έχουμε και κάποιους άλλους ανθρώπους μέσω skype. Ετοιμαστείτε κι εσείς γιατί θα ζητήσουμε και τις δικές σας ερωτήσεις και τοποθετήσεις για το θέμα τηλεόραση. Νομίζουμε ότι αυτή η χρονική στιγμή για την τηλεόραση είναι ίσως η πιο κατάλληλη για να κάνουμε μια τέτοια κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

ΥΓ: Την εποχή του «Game of Love», ανοίγουν στον ΑΝΤ1 συζήτηση για τα χάλια της ελληνικής τηλεόρασης; Μπράβο τους…

READ more