Αυτό είναι το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για το Mega!

Κάτι παραπάνω από τραγικές είναι οι ώρες που ζουν από προχθές το βράδυ όλοι οι άνθρωποι του Mega. Ο χρόνος μοιάζει να “πάγωσε” από την στιγμή που έγινε γνωστό πως οι μέτοχοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν να μην μπουν στην κούρσα της διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας, παρά το γεγονός ότι μέχρι και προχθές είχαν διαβεβαιώσεις πως θα συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο…

Έτσι μετά από σχεδόν 22 μήνες σκληρού αγώνα κι αγωνίας, μετά από 22 μήνες τιτάνιας προσπάθειας για να μείνει το Mega ζωντανό, τώρα μοιάζει και είναι πιο κοντά από ποτέ η στιγμή που το Mega θα σταματήσει ν’ “αναπνέει”!

Η ώρα όχι μόνο της κρίσης, αλλά και του τέλους φαίνεται δυστυχώς πως έφτασε για το Mega, οδηγώντας σε απόλυτη απόγνωση τους 420 εργαζόμενους του καναλιού και τις οικογένειές τους. Ένα τέλος που γράφεται με “μαύρα γράμματα”, για ένα κανάλι που έλαμψε για 25 χρόνια και έγραψε την δική του ιστορία, στην ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση.

Έτσι, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο και λογικό, το γεγονός ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το Mega. Άλλωστε, από το Μεγάλο Κανάλι ξεκίνησε ο γνωστός δημοσιογράφος την τηλεοπτική του πορεία, εκεί εξελίχθηκε, εκεί καταξιώθηκε. Με το Μεγάλο Κανάλι ταύτισε για 15 ολόκληρα χρόνια το όνομά του, αλλά και την εικόνα του.

Τι ακριβώς έγραψε ο ισχυρός άνδρας των media στα social-media;

“…Έζησα στο Mega 15 χρόνια! Από την πρώτη μέρα εκπομπής του μέχρι το 2004. Ξεκίνησα απλός ρεπόρτερ και έφτασα να διευθύνω τον ενημερωτικό του τομέα. Ήταν για μένα μεγάλο σχολείο. Εύχομαι να μείνει ανοικτό! Είμαι στο πλευρό των συναδέλφων μου…”

Πραγματικά η περίπτωση του Mega είναι μία από τις λιγοστές, στις οποίες δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάσταση, ότι σκέφτεται, ότι αισθάνεται, όλα όσα θέλει να πει…

Read More

And More