Αυτό είναι το πρόσωπο που αναλαμβάνει το “τιμόνι” των ειδήσεων του ΑΝΤ1!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις που τρέχουν στα… εσωτερικά του ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα οι εξελίξεις που αφορούν στην διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού.

Όπως ,ήδη, σου έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Γιάννης Μιχελάκης παραιτήθηκε από την θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, λόγω… ευθιξίας, μετά το πολιτικό σκάνδαλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες και στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής.

Ένα πολιτικό σκάνδαλο που είχε να κάνει με υποκινούμενες, μεθοδευμένες, στημένες  επερωτήσεις του στη Βουλή.

Η παραίτηση ,λοιπόν, του Γιάννη Μιχελάκη έγινε δεκτή και σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, την σκυτάλη των ειδήσεων έχει αναλάβει ο Στράτος Μπαλής.

Ένα στέλεχος ,ήδη, σημαντικό για το κανάλι του Αμαρουσίου, μιας και έτσι κι αλλιώς ο Στράτος Μπαλής κρατούσε επί της ουσίας, εδώ και πολύ καιρό το “τιμόνι” των ειδήσεων του καναλιού.

Όσο για τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Γιάννη Μιχελάκη να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και στο πόστο της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων, μετά το τέλος των δικαστικών περιπετειών, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το ενδεχόμενο επιστροφής Μιχελάκη στο κανάλι, είναι μία πληροφορία που υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ΑΝΤ1, φρόντισαν να μου την διαψεύσουν κατηγορηματικά.

Read More

And More