Αυτό είναι το πρόσωπο του Epsilon που παραμένει ακλόνητο στη θέση του!

Αέρας ανανέωσης φυσά από τα Χριστούγεννα και μετά στο Epsilontv, από την στιγμή που το κανάλι άλλαξε ιδιοκτησία, πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και η σιδηρά κυρία του νέου Epsilon, Άλκηστης Μαραγκουδάκη, ανέλαβε δράση.

Πράγματα και θάματα “ψήνονται” αυτή την εποχή στο κανάλι, με πάρα πολλές ιδέες και πρόσωπα να έχουν πέσει στο τραπέζι και να προσπαθούν να συνδυαστούν ιδανικά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το νέο, τηλεοπτικό παζλ της επόμενης σεζόν.

Και μπορεί να ακούγεται και να γράφεται έντονα, πως τα πάντα θ’  αλλάξουν από Σεπτέμβρη στο Epsilontv και πως επίσης θα υπάρξει και τεράστια αλλαγή στα πρόσωπα που θα επιλεγούν να πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη, τηλεοπτική μέρα του καναλιού, όμως, ένα είναι το μόνο σίγουρο.

Όχι δεν θ΄ αλλάξουν εντελώς όλα, ούτε όλα τα πρόσωπα του καναλιού, θεωρούνται αυτομάτως εκτός τηλεοπτικού παιχνιδιού. Υπάρχουν και οι τηλεοπτικές σταθερές, οι οποίες και προφανέστατα θα συνεχίσουν κανονικά την τηλεοπτική τους πορεία.

Σε αυτή ακριβώς την κατηγορία μαθαίνω πως συμπεριλαμβάνεται και η Φαίη Μαυραγάνη. Η δημοσιογράφος έχει καταφέρει δουλεύοντας με σοβαρότητα και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, να αποκτήσει το δικό της σταθερό, πιστό, τηλεοπτικό κοινό τα Σαββατοκύριακα, κερδίζοντας ένα αξιοσέβαστο κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της AGB-Nielsen.

Η Φαίη Μαυραγάνη με γνώμονα την… ψύχραιμη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, έχει καταφέρει να σηκώσει τηλεοπτικό ανάστημα μέχρι κι απέναντι από τον σαρωτικό Γιώργο Αυτιά και το ΣΚΑΙ και όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, αυτή την δυναμική του Σαββατοκύριακου, η νέα διοίκηση του καναλιού εννοείται πως θέλει διακαώς να την διατηρήσει και να μην την χάσει μέσα από τα χέρια της.

Αυτός είναι και ο λόγος που απ΄ ότι έχουν πιάσει οι κεραίες μου ,ήδη, έχουν ξεκινήσει να γίνονται τα πρώτα ραντεβού της Φαίης για του χρόνου, έτσι ώστε το νέο deal να προκύψει όσο πιο γρήγορα γίνεται, με στόχο αμέσως μετά τις γιορτές να πέσουν και οι υπογραφές.

Για να δούμε…

Read More

And More