Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης από το καμαρίνι της που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views!

Είτε σου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη, είτε όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο. Είναι η γυναίκα που ήρθε με φόρα στους δέκτες μας κάπου εκεί γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αρχές 1990 και κατάφερε από τότε μέχρι και σήμερα να μεσουρανεί στα τηλεοπτικά πλατό – κι όχι μόνο -, αδιάκοπα, ακούραστα, ακατάπαυστα για σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Η Ελένη ήρθε και με την ανεμελειά της κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά στην έννοια της τηλεοπτικής αθωότητας. Κατέφερε να αποδείξει πως όλοι μπορούμε να πετάξουμε μαζί της πάνω στο ροζ συννεφάκι της, αρκεί να την αφήσουμε να μας παρασύρει με την σαγήνη της.

Η Ελένη ήρθε και απέδειξε πως οι πάντες μπορούν να εθιστούν με την τηλεοπτική της, ροζ τσιχλόφουσκα, η οποία μπορεί να ξέρεις πως όταν πάψεις να την μασάς δεν θα σου αφήσει καμία απολύτως γεύση , όμως, από την άλλη μεριά, δεν μπορείς να αντισταθείς στο πειρασμό και την θες καθημερινά… κολασμένα.

Γιατί αν το σκεφτείς λατρεμένη, οι εκπομπές της Ελένης – τουλάχιστον πριν γίνουν σούπερ μάρκετ -, ήταν μία μεγάλη τσιχλόφουσκα… Μία τσιχλόφουσκα που μοσχοβολούσε φράουλα και η οποία μπορούσε να μας γυρίσει για λίγο πίσω στα χρόνια της ξενοιασιάς, της ανεμελιάς, στα χρόνια μας τα παιδικά…

Οι εκπομπές της Ελένης, ήταν η… τηλεοπτική μας λιακάδα. Και στην ανοιξιάτικη, λαμπερή λιακάδα, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Όλοι έχουμε την ανάγκη να βγούμε στο φως και να τυλιχτούμε από τις ζεστές ηλιαχτίδες…

Η Ελένη ,λοιπόν, μπορεί ν ΄άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου, μπορεί ν΄άλλαξαν οι προτεραιότητές της και μοιραία και οι εκπομπές της, όμως, εξακολουθεί να είναι η Ελένη!

Η Ελένη που πλέον έχει μετατρέψει το όνομά της σε μία τεράστια επιχείρηση και μπράβο της. Η Ελένη που αναμφισβήτητα είναι το μεγαλύτερο εγχώριο brand, με χορηγούς, κανάλια, εταιρίες να υποκλίνονται στα πόδια της.

Η Ελένη που έχει καταφέρει – παρά την φθορά της τηλεοπτικής της εικόνας -, να έχει ακόμα φανατικούς φίλους, όπως ίσως κι εχθρούς, μιας κι ένα είναι σίγουρο. Η Ελένη δεν περνάει αδιάφορη.

Και σε ότι έχει να κάνει με τους φαν της, ξέρει πολύ καλά με τα νάζια της, πως να τους κρατά κολλημένους μαζί της.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτής της πολύχρονης και πολύτιμης σχέσης, η Ελένη δεν ξεχνά ποτέ να κάνει τα… νάζια της.

Έτσι, μόλις η εκπομπή της έριξε αυλαία για φέτος, εκείνη φρόντισε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και με φόντο το καμαρίνι της, να πει το δικό της πιο… prive “ευχαριστώ” και να ευχηθεί σε όλους “καλό καλοκαίρι”.

Και μάλλον είναι περιττό να πω, ότι τα views άρχισαν να πέφτουν βροχή!!!

Ιδού για να καταλάβεις λατρεμένη, για το τι ακριβώς σου μιλάω…

Read More

And More