Αυτός είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του Alpha! Η… αντίστροφη μέτρηση για τον Δήμο Βερύκιο ξεκίνησε;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στον Alpha, μετά την συνεργασία του καναλιού της Κάντζας με την Motor Oil και την ουσιαστική συγχώνευσή του με το Star.

Τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί φυσικά στο πως ακριβώς θα διαμορφωθεί η νέα διοικητική πυραμίδα του Alpha, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουμε και νέες αφίξεις, αλλά και αποχωρήσεις προσώπων, που μέχρι και σήμερα κρατούσαν τα ηνία του καναλιού.

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, ήδη, έχουμε την πρώτη σημαντική διαφοροποίηση. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι της Κάντζας, ο νέος ισχυρός άνδρας του Alpha είναι ο κ. Μανώλης Δραινάκης.

“…Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) με την SEILLA ENTERPRISES LIMITED (100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.), Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης.

Ο κ. Δραϊνάκης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των Επιχειρήσεων και με αναμφισβήτητες ικανότητες στον τομέα του Management, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία του ALPHA…”

Φυσικά, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η φημολογία που θέλει τον Δήμο Βερύκιο να καθαιρείται από την θέση του Αντιπροέδρου του καναλιού, όλο και φουντώνει, ενώ μέσα στα γραφεία και στους διαδρόμους του Alpha, ξεκίνησαν να πέφτουν και τα πρώτα… “στοιχήματα” ,για το αν ο γνωστός δημοσιογράφος θα παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού, ή αν από το Γενάρη και μετά δει την πόρτα της εξόδου.

Βέβαια, για την ώρα ο Δήμος από την πλευρά του τηρεί σιγή ιχθύος… Λες να μην έχει πει ακόμα την τελεταία του λέξη;

 

Read More

And More