Αυτός είναι ο πρώτος συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού που υπέγραψε χθες με τον Alpha!

Ζέστη έξω, ζέστη μέσα… Καυτό καλοκαίρι, καυτή είναι και η προετοιμασία της ολοκαίνουργιας εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Το κανάλι της Κάντζας “χορεύει” σε… πυρετώδεις ρυθμούς, μιας και η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου, δεν… πτοείται από τις υψηλές θερμοκρασίες, ούτε την πιάνει η θερινή ραστώνη. ‘Αλλωστε, η Ιζαμπέλα ανήκει σε εκείνη τη κατηγορία των στελεχών της μικρής μας οθόνης, που έχει μάθει να δουλεύει σε ρυθμούς… καύσωνα, ακόμα και το Γενάρη!

Έτσι ,λοιπόν, το στήσιμο της fresh εκπομπής της Ναταλίας συνεχίζεται κανονικότατα. Μάλιστα, χθες υπέγραψε και ο πρώτος της συνεργάτης κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τσουρό.

Είδηση η οποία μπορεί να κυκλοφόρησε πριν από περίπου είκοσι μέρες, όμως, ο δημοσιογράφος με το κανάλι υπέγραψε μόλις χθες το μεσημέρι και φυσικά οι του Alpha άρχισαν να επικοινωνούν τα ευχάριστα μαντάτα.

Επίσης, όπως σου είχα αποκαλύψει κι εδώ μέσα από τα Media του “TLife”, στο καναπέ της εν΄λόγω εκπομπής θα καθίσει και η γλυκύτατη και ικανότατη Φωνεινή Πετρογιάννη.

Read More

And More