Αυτός είναι ο στενός συνεργάτης της Ελένης, που είπε το “ναι” στη Κατερίνα!

Περίοδος ζυμώσεων είναι αυτή η εποχή για όλα τα κανάλια και όπως αντιλαμβάνεσαι λατρεμένη, κόσμος πάει κι έρχεται, ραντεβού γίνονται, ονόματα πολιορκούνται, νέες συνεργασίες βρίσκονται στα σκαριά και γενικώς πίστεψέ με, αυτή η περίοδος είναι η περίοδος που η τηλεόραση δεν κάθεται καθόλου… φρόνιμη.

Λογικό; Λογικό, μιας κι όπως καταλαβαίνεις, όλα τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς για την σεζόν 2018-2019 και θέλουν με το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν να καταφέρουν να κερδίσουν την ψήφο της προτίμησής μας και φυσικά πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης.

Σε αυτή τη λογική φυσικά κινούνται και στο Epsilontv και αυτή τη περίοδο ανάμεσα σε όλα τ ΄άλλα, στήνουν με προσοχή και πολύ όρεξη και το ολοκαίνουργιο πρωινό της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία την νέα σεζόν μπαίνει στη μάχη του 10.00 με 1.00. Μία τηλεοπτική ζώνη καυτή, στην οποία υπάρχουν πρόσωπα όπως είναι αυτό της Φαίης Σκορδά που έχουν αναπτύξει μία σταθερή και δυνατή σχέση χρόνων με το κόσμο.

Που θέλω να καταλήξω; Ότι για τη Κατερίνα Καινούργιου λίαν συντόμως θα έχω να σου πω πολλά, γιατί θα γίνουν και πολλά! ‘

Και για του λόγου το αληθές; Ένα σου λέω ένα… ‘Ενας από τους στενούς συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη ο οποίος ήρθε στους δέκτες μας και κέρδισε τις εντυπώσεις και για τον οποίο έγινε τεράστιος τηλεοπτικός ντόρος, πλέον ανήκει στην ομάδα της παρουσιάστριας του Epsilontv και σίγουρα αυτή ήταν μία από τις κινήσεις-ματ του καναλιού.

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Γιώργο Τσούλη, ο οποίος κι έδωσε τα χέρια και πλέον από τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα αρχίσει να μεγαλουργεί στη κουζίνα της Κατερίνας Καινούργιου, με το γνωστό του ταμπεραμέντο!

Και σου ξανά λέω λατρεμένη μείνε συντονισμένη γιατί θα σου έχω πολλά!!! Πολλά και… ζουμερά!!!!!!

 

Read More

And More