“Bake off Greece”: Αυτή είναι η νέα τηλεοπτική πρόταση του Alpha!

Αναμφισβήτητα αυτή την εποχή το βλέμμα των τηλε-ανθρώπων είναι στραμμένο στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα χρονιά δεν έχει ρίξει αυλαία.

Βλέπεις λατρεμένη, έχει κριθεί η φετινή τηλεοπτική μάχη, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι νικητές, ποιοι οι χαμένοι και τώρα; Οι πάντες ανασυντάσονται, προκειμένου όταν έρθει η ώρα, να είναι έτοιμοι να πέσουν με δυνατά όπλα στο πόλεμο της τηλεθέασης και των εντυπώσεων για την σεζόν 2018-2ο19.

Εξαίρεση σε αυτό το τηλεοπτικό κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι ο Alpha, μιας και στην Κάντζα η γενική διευθύντρια, ψυχαγωγικού προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου μαζί με τους συνεργάτες της, δεν ησυχάζουν ποτέ.

Η Ιζαμπέλα είναι άλλωστε, φύση, θέση ανήσυχο και τολμηρό πνεύμα, κάτι που πίστεψέ με, της έχει κάνει καλό στη καριέρα της.

Είναι μία γυναίκα με κοφτερό μυαλό, που έχει το χάρισμα να μπορεί να βλέπει στη γυάλινη σφαίρα του γραφείου της το τηλεοπτικό μέλλον και μαζί με το ένστικτό της, να προχωρά, κάνοντας πολλές φορές θαύματα.

Στην Κάντζα ,λοιπόν, δουλεύουν non-stop, μιας και φέτος παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα οικονομικό πρόγραμμα, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες κατάφεραν να κάνουν ισχυρή την παρουσία τους στους πίνακες τηλεθέασης και να είναι πρωταγωνιστές της σεζόν και αυτό θέλουν και για του χρόνου.

Η΄μάλλον για του χρόνου δεν θέλουν να είναι απλά οι πρωταγωνιστές, αλλά οι απόλυτοι κυρίαρχοι του τηλεοπτικού παιχνιδιού. Αυτός είναι ο στόχος τους.

Έτσι, σιγά-σιγά και προσεκτικά έχουν αρχίσει να συνθέτουν το παζλ της επόμενης σεζόν και σήμερα μας ανακοίνωσαν ένα από τα ολοκαίνουργια κομμάτια του. Ο τίτλος του; “Bake off Greece”!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Κάνε θαύματα με ζάχαρη κι αλεύρι!

Τη νεα σεζόν, έρχεται στον Alpha ο πιο επιτυχημένος τηλεοπτικός διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής.

Το «Bake Off Greece», το πρόγραμμα με τη σφραγίδα ποιότητας του ΒΒC, που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο, έρχεται  το φθινόπωρο στον Alpha. Αναζητά τον καλύτερο ερασιτέχνη  ζαχαροπλάστη, εκείνον που παίρνει τη ζύμη στα χέρια του και κάνει θαύματα!

Ανάμεσα σε πάγκους με γλυκά και δίπλα σε αναμμένους φούρνους ξεκινά μια συναρπαστική ιστορία ανταγωνισμού που θα κορυφωθεί με την ανάδειξη του νικητή της σεζόν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν μπισκότα, ψωμάκια, πίτες, ζαχαρόπαστες, τάρτες, τούρτες και πολλά άλλα που οι κριτές του «Bake Off Greece» θα τους ζητήσουν να παρουσιάσουν.

Αν και για εσένα τα γλυκά είναι η αδυναμία σου και παίζεις τη ζύμη στα δάχτυλα, τότε το «Bake Off Greece» είναι ο φυσικός χώρος για να δείξεις την αγάπη και το ταλέντο σου για ό,τι δημιουργείς.

Διεκδίκησε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και γίνε εσύ ο νικητής του πιο συναρπαστικού διαγωνισμού.

Δήλωσε συμμετοχή στο www.alphatv.gr/bakeoffgreece και βγάλ’ τους όλους Οff!..”

 

Read More

And More