Site icon TLIFE

Big Brother: 10+1 φωτογραφίες του εντυπωσιακού σπιτιού του νέου reality του ΣΚΑΪ!

Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δεκαέξι άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους και με τελείως διαφορετικές καταβολές καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα, με έπαθλο 100.000 ευρώ!

Στο Κορωπί, στα στούντιο Κ2, ένα πολυτελές σπίτι έχει δημιουργηθεί και εξοπλιστεί με κάμερες για να φιλοξενήσει τους παίκτες. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.

(Δες εδώ το ρεπορτάζ του TLIFE στο εντυπωσιακό σπίτι του Big Brother!)

Δες 10+1 φωτογραφίες του σπιτιού:

Αν και το reality είχε προγραμματιστεί να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον περασμένο Μάρτιο, η πανδημία για τον κορονοϊό ανέτρεψε τα δεδομένα και το έβαλε… στον πάγο. Τώρα, όμως, και συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Αυγούστου, το Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Φαλήρου με τον Χάρη Βαρθακούρη στον ρόλο του παρουσιαστή.

© 2024 tlife.gr