Big Brother: Απογοητευμένη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με την Σοφία Δανέζη! Τι της έκανε και έβαλε τα κλάματα; Video

Τρίτη ημέρα σήμερα κλεισμένοι στο σπίτι του Big Brother και ξεκίνησαν τα κλάματα! Μετά τον Παναγιώτη Βαρουξή, που λύγισε μιλώντας για τους γονείς του, ακολούθησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η 36χρονη δικηγόρος βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και μίλησε στον “Μεγάλο Αδερφό” για την συμπαίκτριά της, Σοφία Δανέζη και το γεγονός ότι φαίνεται πως δεν τη συμπαθεί. Η Άννα Μαρία δάκρυσε, δείχνοντας στους τηλεθέατές την μεγάλη της απογοήτευση προς την τραγουδίστρια.

“Προσπαθώ πάρα πολύ με την Σοφία, ειλικρινά και πολλές φορές εξωτερικά μου θυμίζει εμένα πιο μικρή. Είναι μια κουκλίτσα. Αλλά πιστέυω πως δεν με συμπαθεί και μου το βγάζει…” δήλωσε αρχικά, προσπαθώντας να πνίξει έναν λυγμό. “Με έχει περάσει για γκρινιάρα, ότι δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα, έχει πάρει κόσμο με το μέρος της και έχω βγει εγώ η κακιά. Δεν είναι σωστό αυτό που μου κάνει. Της είπα εχθές ότι με πειράζει αυτό. Εγώ αλήθεια τη συμπαθώ… Δεν με συμπαθεί και το δείχνει. Δεν πειράζει. Έχει τα νεύρα της, την δικαιολογώ… Γιατί να με μη συμπαθήσει; Της έκανα κάτι κακό; Μου πάει κόντρα συνέχεια. Δεν με συμπαθεί. Κρίμα” δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στον “Μεγάλο Αδερφό”.

Η Άννα Μαρία έχει ανάγκη από την Σοφία να τη συμπαθήσει…

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η 36χρονη δικηγόρος έβαλε ξανά τα κλάματα, καθώς κανένας δεν τη διάλεξε για την ομαδική δοκιμασία του Big Brother. «Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί δεν με διάλεξε κανένας! Έλεγα πως κάποιος θα βρεθεί, δεν είχα σκεφτεί πως είμαστε 17. Τελικά, όμως, δεν ξέμεινε κανένας. Μπορεί να έχουν παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη μου και να το κάνουν για κάποιο λόγο, δεν πειράζει, ο κόσμος έξω θα ξέρει τι άνθρωπος είμαι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο σημερινό επεισόδιο.

Read More

And More