Big Brother: Αυτή είναι η φωνή του «Μεγάλου Αδερφού» – Η συγγένεια με διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια [video]

Το βράδυ του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα το Βig Βrother. Οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία θυμήθηκαν τον πρώτο «Μεγάλο Αδελφό» που είχαμε δει στις τηλεοπτικές οθόνες μας το 2001.

Πολλά άλλαξαν, πολλά έμειναν ίδια από τότε. Εκτός από τον Ανδρέα Μικρούτσικο που άφησε τη σφραγίδα του στο συγκεκριμένο ριάλιτι, χαρακτηριστική ήταν και η «φωνή» που επικοινωνούσε με τους παίκτες.

Γύρω από την ταυτότητα της «φωνής» επικρατούσε τότε ένα μυστήριο. Ποιος μπορεί να κρυβόταν; Φέτος, λοιπόν, η «φωνή» του Big Βrother κρύβει μία έκπληξη, καθώς έχει σχέση με την Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι πρόκειται για έναν πολύ δικό της άνθρωπο.

Αυτός είναι ο Γιάννης Ράμος, πρώτος ξάδελφος της Έλενας, ο οποίος θα δίνει οδηγίες, θα κάνει παρατηρήσεις και θα τιμωρεί τους παίκτες του Big Brother. Ο Γιάννης Ράμος και η Έλενα Παπαρίζου έχουν στενή σχέση και μάλιστα συνεργάστηκαν και επαγγελματικά στο “The Voice” .

Όπως είχαν αποκαλύψει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, τον περασμένο Δεκέμβριο, αν και είναι πολύ αγαπημένοι, όταν συνυπήρξαν επαγγελματικά στο μουσικό show, δεν ήταν λίγες οι φορές που τσακώθηκαν, κυρίως για την επιλογή των τραγουδιών των διαγωνιζόμενων. Ο Γιάννης δεν είχε κρύψει πόσο νοιάζεται για εκείνη, αφού, όπως είχε πει, αυτό που ήθελε για την Έλενα ήταν να προσέχει τον εαυτό της.

Read More

And More