Big Brother: Έντονος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Δημήτρη Πυργίδη – “Είσαι τρελή” (video)

Οι παίκτες του Big Brother έχουν μπει στο σπίτι από την περασμένη Δευτέρα και φαίνεται πώς η συγκατοίκηση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν καθημερινά.

Στο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στήθηκε ένα καυγάς τρικούβερτος στην κουζίνα του σπιτιού με πρωταγωνιστές την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Αφορμή για τον έντονο διαπληκτισμό, ο οποίος κατέληξε στο να ανταλλάσσουν οι παίκτες βαριές κουβέντες, όπως αποκάλυψε η Άννα Μαρία ήταν η ατάκα του Δημήτρη Πυργίδη: “Ένας άνθρωπος, σωστός δικηγόρος, δεν θα ερχόταν εδώ. Είσαι τρελή!” .

Διάβασε τον διάλογο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους:

Άννα Μαρία: “Ξεπέρασες τα όρια. Μα την Παναγία, δεν θέλω να ξαναμιλήσω τώρα. Εάν θέλεις να κάνω το παιχνίδι σου και να σε προσβάλω, μπορώ να πω πάρα πολλά… Δεν έχω πει τίποτα γιατί ξέρω τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις να κάνεις εδώ, αλλά αν θέλεις να φτάσω στο άκρο, όπως κάνεις εσύ, θα φτάσω κι εγώ… Δεν θα προσβάλλεις τον άλλον…” .

Δημήτρης: “Αν θες, από σήμερα δεν σου ξαναμιλάω! Μετατρέπεις τον χαβαλέ σε προσβολή. Εσύ αυτοπροσβάλλεσαι μόνη σου…” .

Άννα Μαρία: “Δεν θα προσβάλλεις το επάγγελμά μου, τη δουλειά μου. Είπες δικηγόρος…” .

Δημήτρης: “Είπα επαγγέλλεσαι δικηγόρος. Το επάγγελμα μια χαρά είναι. Εσύ είσαι τρελή… Το είπα για χαβαλέ και όχι για να σε μειώσω. Το παίρνω πίσω και σου ζητάω συγγνώμη…” .

Άννα Μαρία: “Με έκανες έξω φρενών όταν είπες τη λέξη δικηγόρος και με κάνεις ακόμα. Εγώ σε συμπαθώ βρε ηλίθιο πλάσμα, αλλά δεν θέλω να μου λες για τη δουλειά μου…” .

Ο καβγάς τελικά ολοκληρώθηκε με χιουμοριστικό τρόπο, καθώς η Άννα Μαρία έβγαλε την παντόφλα της και χτύπησε τον Δημήτρη στα οπίσθια γελώντας και “απειλώντας” τον ότι θα του την βάλει στο στόμα για να μη μιλάει άλλο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More