Big Brother: Ξεκίνησαν οι εντάσεις – Θέμης και Νικόλας κατηγορούν τον αντιδήμαρχο για ρατσιστικές απόψεις [video]

Το βράδυ της Δευτέρας, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Big Brother μετά τη μεγάλη πρεμιέρα. Οι ένοικοι του εντυπωσιακού σπιτιού ξεκίνησαν να γνωρίζονται μεταξύ τους και να παίρνουν μία γεύση από το τι ακριβώς πρόκειται να αντιμετωπίσουν τους επόμενους μήνες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς είδαμε να δημιουργούνται διάφορα πηγαδάκια και κάποιους παίκτες να έρχονται πιο κοντά με κάποιους άλλους. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Θέμης Κανέλλος με το Νικόλα Παπαπαύλου. Ο 18χρονος youtuber με αγάπη για το μακιγιάζ και ο 37χρονος gay ακτιβιστής σχολίασαν τα λεγόμενα του Χρήστου Μακρίδη ή αλλιώς αντιδημάρχου στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα.

“Αν ήμουν πρωθυπουργός θα έδινα την Ελλάδα στους Έλληνες. Δεν είμαι ρατσιστής, δεν έχω τίποτα με κανέναν. Δεν έρχονται μετανάστες στην Ελλάδα, έρχονται εισβολείς, εισβάλλουν στα νησιά μας, εισβάλλουν στον Έβρο”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος.

Τις εν λόγω δηλώσεις, λοιπόν, σχολίασαν ο Θέμης Κανέλλος με το Νικόλα Παπαπαύλου λέγοντας ότι τα ρατσιστικά σχόλια του Χρήστου Μακρίδη τους ενόχλησαν ενώ η συμπεριφορά του μπροστά τους, τους φάνηκε ψεύτικη. “Όταν κάποιος είναι ρατσιστής με ένα ξένο, εμένα με προσβάλλει, με ενοχλεί”, εξομολογήθηκε ο Νικόλας Παπαπαύλου. Παράλληλα, ο ίδιος εξέφρασε τον εκνευρισμό του για τον αγενή τρόπο με τον οποίο ο Χρήστος Μακρίδης σχολίασε την άποψή του στο live χαρακτηρίζοντάς την “μπαρούφα”.

“Άμα κάποιος θέλει να δείξει ότι τα πάει καλά μαζί μου μόνο και μόνο για να φανεί στην κάμερα ότι τα πάει καλά μαζί μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι, γιατί δεν θα το μάθω ποτέ. Θα βγάζει ένα ψεύτικο χαρακτήρα. Πιστεύω, βέβαια, αργά ή γρήγορα, κάτι θα πει, κάτι θα γίνει, γιατί ο ψεύτης και ο ρατσιστής δεν κρύβονται”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κανέλλος στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Δες το βίντεο:

Οι δύο παίκτες φαίνεται πως ενοχλήθηκαν πολύ από τη συμπεριφορά του Χρήστου Μακρίδη.

Read More

And More