“Celebrity Game Night”: Δεν φαντάζεσαι ποιός αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1…

“Celebrity Game Night”… Το τηλεπαιχνίδι που όλοι λατρέψαμε στο Mega και μας κράτησε ευχάριστη συντροφιά πολλά, πολλά βράδια, έρχεται λίαν συντόμως στους δέκτες μας μέσα από τον ΑΝΤ1.

‘Οπως σου έχω ξανά γράψει λατρεμένη, οι Αντεννικοί πήραν την απόφαση να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την συγκεκριμένη παραγωγή, η οποία με οικοδέσποινα την Σμαράγδα Καρύδη στο Μεγάλο Κανάλι, σημείωσε τέτοια επιτυχία, που στάθηκε αιτία για να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα τηλεπαιχνίδια, τα οποία στην πιο… σύγχρονη τηλεοπτική εποχή, είχαν εξοστρακιστεί.

Το λατρεμένο “Celebrity” ,λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερο, έχοντας φυσικά μία εντελώς ανανεομένη εικόνα και εννοείται και μία άλλη τηλεοπτική περσόνα στο τιμόνι του!

Και εδώ λατρεμένη έρχεται η μεγάλη έκπληξη… Εδώ λατρεμένη έρχεται και η μεγάλη ανατροπή, μιας και οι Αντεννικοί κατάφεραν με μία κίνηση-ματ, να εξασφαλίσουν έναν παρουσιαστή ο οποίος και ταλαντούχος είναι και το ΄χει με την κάμερα και είναι και το πιο ασφυκτικά κοντινό πρόσωπο της Σμαράγδας Καρύδη και έχει πάρει μέρος και ο ίδιος στο παρελθόν πολλάκις ως παίκτης.

Ε, ναι ,λοιπόν, παρουσιαστής της νέας τηλεοπτικής έκδοσης του “Celebrity Game Night” είναι ο Θοδωρής Αθερίδης! Γιατί αν δεν το κατάλαβες το “Celebrity” για την Σμαράγδα και τον Θοδωρή είναι κάτι σαν… οικογενειακή υπόθεση.

“Μπορεί ακόμα να μην είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε επισήμως τον Θοδωρή ,όμως, όντως απ ΄ότι όλα δείχνουν, ο Θοδωρής θα είναι ο παρουσιαστής μας”, αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του ΑΝΤ1 και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Εχουμε κάνει μία σειρά από συζητήσεις, υπάρχει πολύ θετικό κλίμα και είναι μόνο ζήτημα ημερών για το πότε θα δώσουμε τα χέρια, έτσι ώστε να μπορέσουμε κι επισήμως να ανακινώσουμε πως ο Θοδωρής Αθερίδης θα είναι ο οικοδεσπότης του “Celebrity”. Πιστεύουμε πως οι συζητήσεις μας θα καρποφορήσουν και δεν θα αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες που να ανατρέψει τα σχέδιά μας και τις συζητήσεις μας”.

Read More

And More