Τη Δάφνη Καραβοκύρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Γκρόσι.
Η Δάφνη Καραβοκύρη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις διακοπές του Πάσχα, ενώ σχολίασε και θέματα της επικαιρότητας, όπως την απαγόρευση των social media σε παιδιά ηλικία κάτω των 15 ετών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το φετινό Πάσχα ήταν ήρεμο, ξεκούραστο, ποιοτικό και με πολλή αποτοξίνωση από τα social. Αυτό νομίζω δεν το έχω ξανακάνει. Απείχα από το κινητό μου πολύ συνειδητά. Με βοήθησε στο να έχω μια ηρεμία εσωτερική», είπε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.
Για την υποχρεωτική απαγόρευση των social media στα παιδιά κάτω των 15 ετών, η Δάφνη Καραβοκύρη σχολίασε: «Είναι δίκοπο μαχαίρι όταν λες υποχρεωτική απαγόρευση σε ανήλικα παιδιά, αυτό που τους δημιουργείς είναι η ανάγκη να το κάνουν. Θεωρώ ότι το απαγόρευση είναι σκληρό, αλλά το να θέτουν όρια οι γονείς στα παιδιά τους και να τους ψυχοεκπαιδεύουν σε αυτό το κομμάτι, θεωρώ ότι είναι πιο σωστό. Το κινητό δεν είναι μόνο τα social media, είναι και ένα εργαλείο μόρφωσης και εξέλιξης»
«Το να είσαι 16 ετών και να ακούς πράγματα που λέμε εμείς στα podcast, δεν ξέρω αν είναι ωφέλιμο. Θες για την ανορεξία; Θες για την κακοποίηση; Όσο μικρότερος είσαι απλώς παίρνεις μια πληροφορία, δεν ξέρεις ακριβώς πώς να την επεξεργαστείς», συμπλήρωσε η δημοσιγοράφος.
Τέλος, η Δάφνη Καραβοκύρη αναφέρθηκε και στην εκπομπή Real View στην οποία συμμετέχει, λέγοντας: «Είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία και συνθήκη. Ακούγαμε κι εμείς ότι θα κοπεί το “Real View” λίγο πριν το Πάσχα αλλά συνεχίζουμε. Από εκεί και πέρα δεν αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον αυτής της εκπομπής. Συζητήσεις για του χρόνου δεν έχουν γίνει, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τα νούμερα τηλεθέασης με επηρεάζουν».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ